Ugrás a tartalomra

Képviselői fogadóóra, zöldség- és gyümölcsvásárral

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 25. hétfő 15:32
Fogadóórával egybekötött zöldség- és gyümölcsvásárt tart a következő három hétben Erdei Sándor Zsolt, a Velünk a Város önkormányzati képviselője. Az első ilyen esemény most pénteken lesz a Mátyás király úti üzletnél.

– Képviselői regnálásom óta folyamatos lakossági igény merült fel a körzetemben, hogy a helyben élők lakóhelyükhöz minél közelebb és minél kedvezőbb áron jussanak zöldséghez és gyümölcshöz – tudatta Erdei Sándor Zsolt

Elmondta, a vásáron burgonya, hagyma, alma biztosan lesz, ám – tette hozzá – ezen felül is várható, hogy bővül a termékpaletta.

Az egymást követő három pénteken megrendezendő piacot két alkalommal a választókerület legfrekventáltabb pontján tartják: október 29-én és november 12-én a Mátyás király úti Reál-Alfi üzlet parkolójában, míg november 5-én a Jókai általános iskola parkolójában várja a vásárolni és/vagy beszélgetni vágyókat. 

A politikus felhívta a figyelmet: utcafórumait délután 4 és 6 között tartja, ám a vásárok már 3 órától kezdetüket veszik, és ugyancsak 6-ig tartanak.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!