Ugrás a tartalomra

Késelés véletlenül

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 27. kedd 09:22
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 23 éves férfi ellen életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt.

A vádlott tavaly júniusban  Bekecsen egy vendéglátóhelyen együtt italozott barátjával, ahonnan gyalogosan hazaindultak. Útközben elővette a pillangókését, azzal játszott, forgatta, hadonászott vele, miközben a barátjával játékból lökdösődött és árnyékbokszolt. Egy alkalommal a vádlott a barátját bal karjával a nyakánál átölelve magához húzta, és a jobb kezében lévő pillangókéssel az irányába hadonászott, amellyel véletlenül elérte a sértett felső testét, aki erre felkiáltott. 

Miután észlelte, hogy szúrt sérülést okozott, a sértettet leültette egy padra, a kezét rászorította a sebre, és segítséget kért a sértett családjától. 

A helyszínre érkező apja kísérte haza a sérültet egy ideig a vádlott társaságában, aki egy idő után elköszönt és külön vált, de a kést előzőleg átadta. 

A sértettnek a mellkas megnyílásával járó 8 napon túl gyógyuló közvetetten életveszélyes sérülése lett. 

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!