Ugrás a tartalomra

Kezd összeállni Pakusza csapata a választásra

Kujan István
Utoljára módosítva
2019. augusztus 29. csütörtök 08:49
Tizenhét miskolci választókörzetben már biztosan indít jelöltet a korrupciómentességet és javuló közbiztonságot ígérő Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be Pakusza Zoltán polgármesterjelölt szerdán a Lovagi Tornák Terénél.

– Fiatalok és nyugdíjas korúak, mérnök, tanár, szociális területen dolgozó szakember egyaránt erősíti sorainkat – hangoztatta Pakusza Zoltán. A Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltje kiemelte, elsősorban azoknak a szavazóknak igyekeznek alternatívát kínálni, akik nemcsak a jelenlegi vezetőket akarják leváltani, hanem annak ellenzékét is. – Azokhoz is szólunk, akik nem akarják, hogy a 2002-2010. közötti időszak gyurcsányista politikusai és politikája jöjjön vissza Miskolcra – tette hozzá a politikus, aki egyebek mellett felemlegette a 2010 előtti kórházbezárást, a rossz közbiztonságot, az alacsony, a nyugat-magyarországitól elmaradó átlagbéreket.

Fotó: Juhász Ákos

Pakusza Zoltán rámutatott: az elmúlt 9 évben önkormányzati képviselőként bebizonyította, hogy korrupciómentesen is lehet dolgozni politikusként. Fontos továbbá számukra a közbiztonság erősítése, mert véleményük szerint „az egyre több térfelügyeleti kamera ellenére sincs javulás ezen a téren”. Emellett az egészségügy és a városi infrastruktúra fejlesztése, a közterületek gondozása is nagyon fontos a mozgalom számára.

Duzsik István (j), Pakusza Zoltán,Lénárth Levente Richárd és Hámori Zoltán a Mi Hazánk Mozgalom képviseletében

Portálunk érdeklődésére Pakusza Zoltán elmondta, hogy 17 körzetben már biztosan indulnak, a maradék két választókörzetben még tárgyalnak a jelöltaspiránssal. – Sportnyelven szólva: mi a magunk részéről edzésen mindent megteszünk, és meglátjuk, hogy ez a meccsen mire lesz elég – fogalmazott a polgármesterjelölt, aki csapatából a mostani sajtótájékoztatón bemutatta az 1-es választókörzetben induló Duzsik Istvánt, a 10-esben jelölt Hámori Zoltánt, valamint a 13-asban induló Lénárth Levente Richárdot.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!