Ugrás a tartalomra

Közzétették a Kocsonyafesztivál időpontját

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 07. hétfő 11:13
A fesztivál szervezői az esemény közösségi oldalán osztották meg, hogy a következő Kocsonyafesztivál 2025. február 14. és 16. között lesz.
Fotó: Mocsári László

A közösségi média felhasználói tudhatták meg először a Kocsonyafesztivál szervezőitől hivatalosan is, hogy mikor várható Miskolc legnagyobb gasztrofesztiválja. Az időpont az eddigi hagyományokhoz híven jövőre is februárban lesz, 14. és 16., péntek és vasárnap között. Az ínyencek és a szórakozni vágyók, már jó előre örülhetnek a hírnek és készíthetik a gyomrukat a jobbnál jobb finomságokra, kocsonyakülönlegességekre. A lábukat pedig a közös bulizásra, táncra. 

Elárulhatjuk, hogy kollégánk egy szerencsés véletlen találkozás kapcsán már június közepén megtudott néhány részletet a szervezésről Rózsa Edittől a fesztivál jogtulajdonosától és főszervezőjétől, amiről beszámoltunk akkor. A főszervező kiemelte, hogy jövőre ünnepli 25 éves születésnapját a Kocsonyafesztivál. Hozzátette, olyan programsort szeretnénk összeállítani, ami Miskolc lakóinak és a város gazdasági igényeinek egyformán megfelel és méltó a jubileumi rendezvényhez. 

További hírek

Olvasnivaló