Ugrás a tartalomra

Küzdöttek, harcoltak, becsülettel helyt álltak

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. március 06. szombat 20:24
A Magyar Kupa 2021-es kiírásának mérkőzéseit követően folytatódnak a Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának küzdelmei.
Juhász Ákos képgalériája

Ahogy a kupadöntőben, úgy a 21. fordulóban is a Sopron volt az Aluinvent DVTK ellenfele. A piros-fehérek vezérük, Keyona Hayes nélkül is hatalmas szívvel küzdöttek, és remek meccset játszottak a bajnokság toronymagas esélyesével, amely végül 73-66-ra megnyerte az összecsapást.

Eredmény:

Aluinvent DVTK - Sopron Basket 66-73 (19-20, 13-18, 17-16, 17-19)
Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Csabai-Kaskötő Brigitta, Györfy Rúben.
DVTK: Medgyessy 12/3, Aho 2, Kányási 14/3, Kiss A. 8, Mokango 12/6. Csere: Pusztai 14/3, Tóth F. 2, Vukov 2. Vezetőedző: Földi Attila.

Földi Attila, a DVTK vezetőedzője gratulált az ellenfélnek a győzelemhez, ugyanakkor büszke a saját csapatára is. – Azt gondolom, a mi csapatunknak is jár a gratuláció ezért a hozzáállásért, ezért a harcért. Keyona Hayes nélkül is remekül játszottunk, ez a teljesítmény önmagáért beszél. Büszke vagyok a csapatra, ahogy minden diósgyőri szurkoló is az lehet.

Gáspár Dávid a soproniak részéről azt mondta, dekoncentráltan és fáradtan játszottak ma, számos ebből fakadó hibát vétettek. – Nem voltunk eléggé élesek, de nem tudom hibáztatni a csapatomat, mert kemény időszak áll mögöttünk. Szeretném megdicsérni a DVTK-t is, mert nagyon jól játszottak a mai napon.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!