Ugrás a tartalomra

A legszebb előkertet keresik az Avason

Miskolc Televízió / Detzky Anna
Utoljára módosítva
2024. augusztus 09. péntek 16:34
Díjazzák azokat a lakosokat, akik zölddel, virágokkal szebbé teszik a panelrengeteget.
Csodás előkert az Avason / Fotó: Juhász Ákos

Ismét megrendezi a népszerű Előkert-szépségversenyt az avasi lakótelepen a Dialóg Egyesület. A nevezéseket augusztus 31., szombatig várják a városrész lakosaitól személyesen az Avasi Közösségi Kávézóban vagy e-mailben a dialog.egyesulet@gmail.com címre. A nevezési határidő lejárta után három szép fotót kérnek a versenyző előkertről, és kíváncsiak a kert pontos címére is. A szépségverseny szervezőinek célja, hogy megmutassák a világnak az Avas apró csodáit. Szeretnék a miskolciak elé tárni a bérházak és társasházak díszeit, valamint a közösségek büszkeségeit.

- Tavaly huszonketten neveztek, reméljük, hogy az idén is sokan rászánják magukat a versenyzésre. A szakmai zsűri személyesen is ellátogat majd a kertekhez. Szeptemberben pedig nyárzáró programunk keretén belül fogjuk kihirdetni az eredményt – mondta el stábunknak R. Nagy Csilla, a Dialóg Egyesület közösségfejlesztője.

- Tavaly írtuk ki először a Dialóg Egyesülettel közösen az avasi előkertek szépségversenyét. Szerettük volna díjazni azokat a lakókat a városrészben, akik az előkertjük gondozásával szebbé, zöldebbé, színesebbé, virágosabbá teszik a panelkörnyezetet. Ugyanakkor az előző évben is kapott minden résztvevő elismerő oklevelet. Szeretnénk, ha a rendezvénynek jó híre menne, és minél többen gondoznák a kiskerteket – fejtette ki Szarka Dénes önkormányzati képviselő. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!