Ugrás a tartalomra

Lemondott posztjáról Benczés Miklós sportigazgató

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 27. szerda 09:52
Döntését a klub vezetősége elfogadta.

Szerda reggel a DVTK honlapján jelentették be, hogy lemondott Benczés Miklós, a labdarúgócsapat sportigazgatója, amit a klub vezetősége elfogadott.

Magyar Mátyás többségi tulajdonos állítása szerint a korábbi vezetőedző, Kondás Elemér távozásával egy időben mondott le a posztról Benczés.

- Én kértem, hogy az operatív ügyek intézése miatt maradjon még két hetet - tette hozzá a tulajdonos, aki megköszönte Benczés munkáját, de bővebb elemzésbe nem ment volna bele, azt majd a szezon végeztével tennék meg, hiszen - ahogy Magyar fogalmazott - "a csapat számára még elérhető a kitűzött cél: a feljutás az OTP Bank Ligába".

Benczés karrierje során másodszor töltötte be a diósgyőri labdarúgócsapatnál a sportigazgatói posztot, 2019 őszétől mostanáig. Tevékenysége miatt sok kritikát kapott az utóbbi időben, a szurkolók is "kikezdték" a csapat hektikus szereplése, az igazolások és az edzőkeringő miatt. Erős kritikát kapott például Kondás távozása, és a rivális Szegedtől hirtelen elhappolt Dragan Vukmir vezetőedzői kinevezése miatt. Utódjáról egyelőre nincsenek információk.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!