Ugrás a tartalomra

LMP: "Magára hagyta a leszakadó régiókat a kormány!"

minap.hu/Miskolc TV
Utoljára módosítva
2020. június 04. csütörtök 19:38
A magyar nemzet egy és bonthatatlan, ezt valljuk 100 éve a trianoni döntés óta - fogalmazott Kendernay János miskolci sajtótájékoztatóján. Az LMP társelnöke azt mondta, hogy nem határozhatja meg a magyarságunkat az, hogy ki melyik részén él a határnak, és hogy ki hol tesz eleget pénzügyi kötelezettségének.
Fotó: Juhász Ákos

A politikus szerint a kormány pedig folyamatosan úgy kommunikál: hogy összefogtak azokért, akik a veszélyhelyzetben értünk küzdenek, közben viszont a multinacionális vállalatokat, az oligarchákat és a haverokat támogatja.

- A nemzet kap emlékezetpolitikát, hogy ne gondoljon a jövőre, a nép kap konzultációs ívet, hogy ne gondoljon a mára, az emberek kapnak gyűlöletpolitikát, hogy ne gondoljanak a múltra, a magyarok nagyjaira. Az önkormányzatok pluszfeladatokat kaptak bőségesen, de cserébe elvonták a forrásaiknak a jelentős részét. a Fidesz is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a kelet-magyarországi régió ilyen kiszolgáltatott ilyen nehéz helyzetbe van jelenleg is - fogalmazott Kendernay János, az LMP társelnöke. 

További hírek

Olvasnivaló