Ugrás a tartalomra

Már lehet jelentkezni a nyári táborokba

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 01. szerda 15:19
Idén is várják a gyerekeket a Perecesi Nyári Napközis Táborba és a Balatonmáriafürdői Gyerektáborba.
Minap-archív fotó: Mocsári László

A perecesi napközis tábor a 6-13 éves gyermekek számára július 4-én nyitja meg a kapuit, ahol augusztus 12-éig vakációzhatnak a kisdiákok. A háromszor kéthetes turnusban 600-800 gyermek számára programokban gazdag üdülést kínál és napi háromszori étkezést biztosít a miskolci önkormányzat - tájékoztattak közleményükben.

A gyerekek a Pereces 1-es jelzésű autóbuszokkal juthatnak el a táborba, a megállók tervezett helyei az alábbiak: Avas Városközpont, Tapolcai elágazás, Szemere kert, Zoltán utca és Bulgárföld.

A tábor vezetője Mádai Linda, tőle a nyari.napkozi.miskolc@gmail.com címen kérhetnek információt az érdeklődők. A formanyomtatványok IDE kattintva tölthetők le.

A Balatonmáriafürdői Gyermektábor június 16-ától augusztus 31-éig fogadja a diákokat, turnusonként közel 120 gyermekkel. A táborban 10-16 évesek nyaralhatnak, a kilenc turnus alatt közel 900-1100 gyermek üdültetését biztosítja a város.

A táborban még tart a tavaszi karbantartás (pl. külső- és belső tisztasági festés, tereprendezés, tábor egész területének fertőtlenítése, takarítása), de hamarosan befejezik, hogy június 16-án nyithasson a tábor. A nyitáshoz és működéshez szükséges szakhatósági bejelentéseket már megtették, és a visszaigazolásokat is megkapták az üzemeltetők.

A Balatonmáriafürdői Gyermektáborban nemcsak az állami fenntartásba tartozó iskolák kapnak lehetőséget a táboroztatásra, hanem többek között részt vehetnek hátrányos helyzetű gyermekek, a Megyei Kórház Gyermekortopédiai Alapítvány, az Ortopéd Kft. által támogatott gyermekek, valamint a Miskolci Kulturális Központ által delegált gyermekek.

A tábor részvételi díja 38 ezer forint (8 nap, 7 éjszaka), ez tartalmazza a napi négyszeri étkezést és a szállásköltségét. A részvételi díjon felül a fakultatív kirándulás költsége körülbelül 4-6 ezer forint.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!