Ugrás a tartalomra

Március 15. - takarítják a parkokat, sírokat, az emlékhelyek környezetét

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 14. kedd 10:38
Már tartanak az előkészületek a nemzeti ünnepre, a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a március 15-ei nemzeti ünnepre készülve folyamatosan végzi a koszorúzási és zászlózási helyszínek takarítását és rendbetételét.

Közleményükben tudatták, hogy Miskolc közigazgatási területén több mint 900 darab zászlót helyeznek ki, illetve ellenőrzi azokat, továbbá megtisztítja a parkok, sírok, és emlékhelyek környezetét.

Arról is tájékoztatták lapunkat, hogy a társaság üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban március 15-én díjmentes lesz a parkolás.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Búza téri őstermelői piac és a Vasgyári piac március 15-én zárva tart. (A Zsarnai piac szombaton és vasárnap van nyitva, így az ottani rendet nem érinti a hétköznapra eső nemzeti ünnep.)

A Miskolci Állatkert az év minden napján nyitva tart, így március 15-én is 9 órától 18 óráig várja az érdeklődőket. A pénztárakat 17 órakor zárják.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodája (Győri kapu 48-50.) felújítás miatt március 15-éig zárva tart, és szintén zárva lesz a nemzeti ünnep napján 15-én a Parkolási ügyfélszolgálati iroda (Széchenyi I. utca. 20.) is - zárul a közlemény.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!