Ugrás a tartalomra

Még mindig személyesen kérdezhetünk a részvételi költségvetésről

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. július 20. szerda 09:13
Városszerte több alkalommal és helyszínen települnek ki a Részvételi Iroda és a különböző részvételi pontok munkatársai. Laptoppal a kezükben és segítő szavakkal felvértezve várják a miskolciakat, hogy benyújthassák a saját elképzelésüket: szerintük hogyan lehetne a legjobban elkölteni a részvételi költségvetés 15 millió forintját?

Kovács Kamilla civil részvételi referens korábban elmondta, hogy bár egyre több érkezik be a három megjelölt kategóriában – Zöldülő Miskolc, Támogató Miskolc, Közös tereink –, az a tapasztalatuk, hogy sokaknak kérdései merülnek fel, esetleg hezitálnak és emiatt nem merik beregisztrálni az ötletüket.

Fotók: Horváth Csongor

Ezekre a dilemmákra jelenthetnek megoldást a kitelepülések, amelyek során a szakemberek válaszolnak bármilyen felmerülő kérdésre, vagy akár helyben, laptopon keresztül segítenek egy adott ötlet regisztrációjára a https://tervezzukmiskolcot.hu/ honlapon keresztül.

Mint arról korábban írtunk, július 31-ig tart a részvételi költségvetés "ötletgyűjtő" fázisa, amikor is bármely 16. életévét betöltött miskolci ötletet nyújthat be a https://tervezzukmiskolcot.hu/ részvételi költségvetés aloldalán keresztül: ő mire és hogyan költené el azt a kategóriánként 5-5-5 millió forintot, amit erre a célra különített el a város a költségvetéséből.

Hétfőn a múlt hét után újra az Avasi nagyposta előtt és a Szinva teraszon találkozhattak a miskolciak a szakemberekkel, kedden pedig az Ady Endre Művelődési Ház üzletsoros részénél, illetve a Balázs Győző téren települtek ki a részvételi költségvetés segítői.

Szerdán és csütörtökön ismét utóbbi két helyszínen, az alábbi időpontokban kaphatunk segítséget ötletünk regisztrálásához.

Balázs Győző tér 07.20. 9:00 - 12:00
Ady Endre Művelődési Ház - üzletsor 07.20. 9:00 - 12:00
Balázs Győző tér 07.21. 15:00 - 18:00
Ady Endre Művelődési Ház - üzletsor 07.21. 15:00 - 18:00

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!