Ugrás a tartalomra

Megilletődötten kezdett, kikapott az Aluinvent DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. november 21. szombat 20:25
A Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának 10. fordulójában Sopronban lépett pályára az Aluinvent DVTK.

A piros-fehérek nagyon rosszul kezdték a találkozót, és ebből a gödörből már nem sikerült igazán visszakapaszkodni a későbbiekben sem. A hazaiak félelmetes légióssoruknak köszönhetően magabiztosan tartották otthon a győzelemért (82-62) járó bajnoki pontokat.

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 10. forduló, eredmény:

Sopron Basket - Aluinvent DVTK 82-62 (25-13, 24-16, 14-20, 19-13)
Sopron, Novomatic Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Cziffra Csaba, Farkas Gábor, Goda László.
Sopron: January 12/6, Pfeiffer, Walker 15/9, Williams 20/6, Brooks 16. Csere: Krajisnik 12, Fegyverneky 2, Czukor 5/3. Vezetőedző: Gáspár Dávid.
DVTK: Medgyessy 9/3, Pusztai 6, Kiss A. 9, Vitola 17/9, Mokango 2. Csere: Aho 12/6, Kányási 2, Tóth F. 2, Vukov 3/3, Frindt. Vezetőedző: Földi Attila.

A mérkőzés részletes tudósítását ITT olvashatja.

Edzői értékelés

Földi Attila: Megilletődötten kezdtük a mérkőzést, aminek nem értem az okát, hiszen egy ilyen erősségű csapat ellen lehetne felszabadultan játszani. Igazából csak nyerni lehet ilyenkor, veszíteni nem. Szóval ez volt a mi nagy problémánk, onnantól a Sopron önbizalomra lelt, és már nagyon nehéz volt visszakapaszkodni. Annak nagyon örülök, hogy nem adtuk fel a küzdelmet, és végig próbáltunk gyakorolni, játszani, fejlődni. A lepattanók szedésében kell talán a leginkább javulnunk, de abban is láttam biztató jeleket.

Az Aluinvent DVTK legközelebb hazai környezetben lép pályára. A ZTE elleni mérkőzés november 25-én, szerdán fél 7-kor kezdődik a Generali Arénában.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!