Ugrás a tartalomra

Megtalálták a bükkaranyosi Tóth Balázs holttestét

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2024. szeptember 13. péntek 19:09
A 19 éves fiatal még augusztus 20-án tűnt el, barátai, ismerősei hetek óta keresték a hatóságokkal együtt. 

Információink szerint megtalálták pénteken délelőtt a Bükkaranyosról még augusztus 20-án ismeretlen helyre távozott Tóth Balázs holttestét. Informátorunk tájékoztatása szerint a testet Harsány és Bükkaranyos között, a helyi TV-torony lábánál találták meg. A halál tényét Balázs édesanyjának Szkárosi Krisztinának a Facebook-profilja is megerősíti, ami feketébe borult a legfrissebb posztban pedig így búcsúzik fiától: Szívem szétszakad, légy boldog odaát, örökké szeretünk!”

Varga Rudolf, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese lapunk érdeklődésére annyit közölte, a Miskolci Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint szakértők bevonásával vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit. 

Frissítünk!

Facebook-oldalunkon, a cikkünk alatt közölték, hogy pénteken este héttől gyertyagyújtást szerveznek Balázs emlékére Bükkaranyoson, a falu végén, az utolsó buszmegállóban.

"Megkérünk mindenkit aki úgy gondolja , hogy tiszteletét teszi , hogy minden féle támadást mellőzzünk a mai napra , csak adjuk meg a végső tiszteletet Balázsnak!" - írják.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!