Ugrás a tartalomra

Megtelt a Lovagi Tornák Tere a Majka-koncertre

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 07. vasárnap 09:02
Péntek este adott koncertet az ózdi fenegyerekből lett televíziós műsorvezető és előadó, akiért sokan rajonganak Miskolcon is. - A szövegvilágomban, a szlengben, a létezésemben és mindenben, amit képviselek, mélyen gyökerezik a „borsodi vér” - nyilatkozta Majka a koncert után.
Képgaléria! Fotó: Mocsári László

A képernyőn tizenöt éve megismert Majka mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb figurája. Zenei karrierjét is a kezdetektől építve szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan híres rap és RnB előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci, vagy Tyson. Curtis-szel készített nagy sikerű, Fonogram-díjas "Belehalok" című dala évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is csaknem ötvenmilliós nézettséggel büszkélkedhet.

- Én akárhányszor jövök Borsodba, így Miskolcra vagy akár Ózdra, akkor mindig nagyon nagy szeretettel fogadnak, ez egy nagyon jóleső érzés. Ez a mostani is egy nagyon jó buli volt – nyilatkozta Majka a Miskolc Televíziónak koncertje után. - De már a Generali Arénában is azt érzetem, – egy korábbi miskolci koncerten - hogy az egy örök emlék marad. Nekem a szövegvilágomban, a szlengben, a létezésemben és mindenben, amit képviselek, mélyen gyökerezik a „borsodi vér”.  Nyilván, van egy plusz, amikor itt lépek fel, ez nem mindig tudatos. Felmegyek a színpadra és látom, hogy milyen jó a buli és akkor belegondolok, hogy persze, itthon vagyok - mondta Majka.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!