Ugrás a tartalomra

Megvan a decemberi termelői nap helyszíne

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2023. november 28. kedd 12:04
A programnak az adventi vásár miatt ezúttal a Széchenyi utca egy szakasza ad majd helyet.
Fotó: Juhász Ákos


A Széchenyi utca Erzsébet tér és Villanyrendőr közötti szakaszának déli oldala ad otthont decemberben a Miskolci Termelői Napnak – árulta el a minap.hu megkeresésére Fedor-Szabó Zsuzsa, Miskolci Kulturális Központ (MKK) Nonprofit Kft. marketing-vezetője.

Ahogyan az ismert, a népszerű vásárt hosszú évek óta az Erzsébet téren rendezik meg, az azonban az idei adventi programoknak egyik fontos helyszíne lesz, egészen konkrétan egy jégpályát alakítottak itt ki. Arról a hónap elején írtuk, hogy az MKK először arról tájékoztatta a vásározókat, hogy az év utolsó két termelői napja elmarad, később aztán éppen a program nagy népszerűsége miatt bírálták felül a döntést. A novemberi vásárnak így a Szent István tér adott otthont, ami egyébként a vásározóknak és a program látogatóinak is elnyerte tetszését. 

A Miskolci Termelői Napot mindig a hónap harmadik vasárnapján rendezik meg, ami decemberben 17-ére esik. Ekkor azonban ezen a területen, egészen az Erzsébet térig az adventi vásár foglal majd helyet, ezért döntött az MKK úgy, hogy az ünnepváró programok közvetlen közelébe, a sétálóutca fent említett szakaszára költöztetik a termelői napot. Fedor-Szabó Zsuzsa hozzátette, januárban már ismét az Erzsébet téren lesz a program.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!