Ugrás a tartalomra

Megvásárolták a játékjogát, visszatér a DVTK csapatába Bokros Szilárd

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 04. hétfő 19:45
Bokros Szilárd az előző idényben kölcsönben szerepelt Diósgyőrben. A balhátvéd most visszatér, miután a DVTK megvásárolta játékjogát - írja a dvtk.eu.
Fotók: DVTK

- Örülök a visszatérésnek, és annak is, hogy újra bizalmat szavaz nekem a klub - mondta Bokros Szilárd. - Nagyon remélem, és bízom benne, hogy idén el tudjuk érni azt a célt, amit már tavaly is kitűztünk magunk elé. Jól ismerem a DVTK-t, azzal a céllal érkeztem, hogy a csapat hasznos tagjaként sok szép élményt szerezzünk a szurkolóknak és az egész városnak. Úgy érkeztem, hogy megküzdök a helyemért, játszani úgyis az fog, aki jobban teljesít, és akivel jobban megy a csapatnak.
Az elmúlt hetekben egy erőnléti edzővel készültem délelőttönként, míg délután egyénileg végeztem labdás gyakorlatokat. Igyekeztem maximálisan karban tartani magam, de természetesen más csapattal edzeni. Nagyon várom, hogy újra csatlakozhassak a régi társakhoz, és megismerhessem az újakat is!

Bokros Szilárd Monoron tanulta a labdarúgás alapjait, 11 évesen igazolt Felcsútra. A korosztályos válogatott labdarúgó 2018. augusztusában mutatkozott be az élvonalban, ahol eddig kilenc alkalommal lépett pályára. Az előző idényben kölcsönben szerepelt Diósgyőrben, 23 mérkőzésen lépett pályára piros-fehérben. A bal oldali védő a kölcsönjáték után is Diósgyőrben folytatja, miután a DVTK megvásárolta a játékjogát.

Bokros Szilárd megfelelt a minden részletre kiterjedő orvosi vizsgálaton, majd aláírta szerződését, és hétfőn csatlakozik régi-új társaihoz. A játékos névjegyét itt találják meg

Nyári játékosmozgás Diósgyőrben

Érkezett
Lukács Dániel (támadó)
Csirmaz István (szélső védő)
Viczián Ádám (középső védő)
Holdampf Gergő (középpályás)
Szőke Adrián (támadó)
Bényei Ágoston (középpályás)
Farkas Dániel (szélső védő)
Bokros Szilárd (kölcsön után végleg)

Távozott
Belényesi Csaba (átigazolási díj ellenében - Kecskeméti TE)
Borsos Vilmos (kölcsönből vissza)
Hornyák Marcell (kölcsönbe - Aqvital FC Csákvár)
Horváth Zoltán (közös megegyezéssel)
Kocsis Dominik (kölcsönből vissza)
Dejan Karan (visszavonult)
Lucas (kölcsönből vissza)
Molnár Gábor (közös megegyezéssel)
Németh Márió (közös megegyezéssel)
Polgár Kristóf (szerződése lejárt)
Rotem Keller (kölcsönből vissza)
Zsolnai Richárd (átigazolási díj ellenében - FC Ajka)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!