Ugrás a tartalomra

„Mélységesen csalódtam Veres Pálban” – visszalépett Csontos Róbert, Veres Pál képviselőjelöltje

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 08. kedd 15:33
„Veres Pál teljes mértékben a régi miskolci MSZP-s politikusok és a Demokratikus Koalíció befolyása és irányítása alatt áll" – ezt írja a Miskolci Naplóhoz személyesen eljuttatott levelében Csontos Róbert, a Velünk a Város Egyesület önkormányzati képviselőjelöltje, aki a mai nappal hivatalosan visszalépett a jelöltségtől.

A levelet tartalmi változtatás nélkül közöljük:

„A 2019-es önkormányzati választási kampányban sajnos fokozatosan kellett rájönnöm, hogy a Velünk a Város elnevezésű szerveződés, valamint polgármesterjelöltje, Veres Pál, teljes mértékben a régi miskolci MSZP-s politikusok és a Demokratikus Koalíció befolyása és irányítása alatt áll.

 

Ráadásul az is kiderült, hogy Veres Pál azzal a Szőke Tiborral tart aktív kapcsolatot, aki ellen bűnszövetségben elkövetett, költségvetési csalás bűntette miatt nemrég vádat emelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség, és az MSZP alpolgármesterének volt főtanácsadója.

Mindez engem mélységes csalódással töltött el.

Csontos Róbert és Veres Pál

A magam részéről nem kívánok az eredetileg megfogalmazott céljaink, a civilség és függetlenség ellenében és ilyen, számomra vállalhatatlan személyekből álló csoportosulásban tovább politizálni. A mai napon ezért hivatalosan visszaléptem a jelöltségtől! Őszinte aggodalommal nagy bölcsességet kívánok a miskolciaknak október 13-ra!” – írta levelében Csontos Róbert, a 14-es számú önkormányzati választókerület képviselőjelöltje.

Csontos Róbertet a hivatalos választási oldal, a Választás.hu szerint már törölték is a miskolci jelöltek listájából:

További hírek

Olvasnivaló