Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023. 03. 14., kedd): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 14. kedd 07:31
Érkezik az eső.

Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főként a délutáni óráktól északnyugat felől már eső, zápor is előfordulhat, helyenként az ég is megdörrenhet - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az ország délkeleti, keleti részén számíthatunk a legtöbb napsütésre, és ott estig még nem lesz csapadék. A déli, délnyugati szél sokfelé megerősödik, sőt néhol viharossá fokozódik a légmozgás. Estétől a Dunántúl északi felén északnyugatira fordul a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén 18 és 22 fok között alakul. Késő estére 7 és 12 fok közé csökken a hőmtérséklet.

Levegőminőség

Városszerte kifejezetten jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu oldal szerint.

Útinform

Lezárták a Görömbölyt Miskolctapolcával összekötő Bacsinszky András utca Tapolca felé eső szakaszát. A lezárás az utca hosszának körülbelül harmadát érinti és március 20-ig tart. Így aki az érintett városrészek között közlekedik, annak kerülnie kell.

A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Árvácska u. 29.
Acél u. – Kavics u. kereszteződés
Bánfolyás u. 16.
Bellervölgy u. 12.
Benedek E. u.1.
Csokonai V. M. u.12.
Dorottya u. 6.
Gizella u. 1.
Hunyadi u. 58.
Katowice u. 25.
Kis-Hunyad u. 45.
Melinda u. 10.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2
Szarkahegy u. 16.
Szentgyörgy u. 47.
Tokaji F. 2.
Vasöntő u. 5.
Zsolcai kapu 14.

Horoszkóp

Kos
Amíg hiszel benne, hogy minden rendben fog alakulni, addig a gondok is elkerülnek majd. Tarts ki, és még az is lehet, hogy másokban is képes leszel tartani a lelket, így közösen még többre vihetitek.

Bika
Magadra vállalsz egy feladatot, de lehet, hogy nem is tudod, mekkora terhet veszel ezzel a válladra. Gondold át alaposan, mielőtt igent mondasz valamire, mert később már sokkal nehezebb lesz visszafordulni.

Ikrek
Teli vagy érzelmekkel, és az is lehet, hogy erősebben érzel valamit, mint ahogyan azt holnap fogod. Ezért ne tegyél elhamarkodott lépéseket, és ne siettess semmit, várd ki, hogy az érzéseid valódiak-e.

Rák
Hiába próbáltál megkerülni valamit, most már nincs több kifogás, de talán neked is jobb lesz, ha sikerül szembenézned a dolgokkal, és megszabadulsz ettől a tehertől, ami olyan régóta nyomaszt.

Oroszlán
Szeretnéd kihozni valamiből a legtöbbet, és kiélvezni az utolsó cseppet is abból, amiről tudod, hogy hamarosan véget ér. Nincs ezzel semmi gond, tedd azt, amitől jól érzed magadat.

Szűz
Aki mindig az egyszerűbb utakat keresi, és nem mer szembe nézni a kihívásokkal, az könnyen lehet, hogy nem tanul meg elsajátítani olyan képességeket, amik egy éles helyzetben majd jól jönnének neki.

Mérleg
Úgy érzed, valaki nem fogalmaz meg világos elvárásokat, és te sem tudod, mit kellene tenned, hogy megfelelj az elképzeléseinek. Tedd azt, amit a legjobbnak ítélsz, hiszen ennél többet úgysem tehetsz.

Skorpió
Komoly célokat tűztél ki magad elé, de attól tartasz, hogy ezeket nem tudod majd olyan gyorsan megvalósítani, mint ahogyan azt eredetileg tervezted. Törekedj a legjobbra, és ne törjön le a lelkesedésed.

Nyilas
Végre fellélegezhetsz egy kicsit egy komoly teher alól, ami nyomaszt már régóta, de ne hagyd, hogy most is utolérjen a baj, inkább használd ki az előnyödet, és szerezz egy kis könnyebbséget magadnak.

Bak
Nagyon komoly, felelősségteljes döntést bíztak rád, és ennek az lesz az eredménye, hogy nem csak felelősség kerül a vállaidra, hanem teher is, és félsz, hogy nem a legbölcsebb utat választod. Bízz a megérzéseidben.

Vízöntő
Keményen kell dolgoznod valamiért, de meg lesz a dolog eredménye, mert látod, ahogy egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz. Ez elég energiát ad majd a folytatáshoz is, bármilyen fáradt is vagy.

Halak
Sikerül megoldanod valamit, ami miatt azt gondoltad, hogy lesznek még gondjaid, de végül minden egészen jól alakul, és boldoggá tesz, hogy a kecske is jól lakott, és a káposzta is megmaradt.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!