Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023. április 16.): időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. április 16. vasárnap 07:31
Általában erősen felhős, borult lesz az ég az ország nagy részén, de a legtöbb napsütés az északkeleti megyékben várható.

Délig a nyugati megyékben lehet kisebb eső, majd délután a Duna-Tisza közén és a Dunántúlon akár több helyen kialakulhat zápor, néhol zivatar - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az ország északkeleti harmadán estig nem valószínű csapadék. Az északkeleti, északi szél sokfelé megélénkül, kevés helyen meg is erősödik, záporos gócok környezetében viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 14 és 21 fok között alakul, de a Nyugat-Dunántúlon csak 10, 13 fok várható. Késő estére 7 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Városszerte megfelelő és jó a levegő minősége - olvashatjuk le a pmmonitoring.hu oldalán található várostérképről.

Horoszkóp

Kos
Igyekszel minél több munkát elvégezni ma, de annyi teendő nyomja a válladat, hogy azt érzed, szinte semmit nem haladtál. Ne stresszeld magad fölöslegesen, viszont igyekezz okosan beosztani az idődet.

Bika
Lehet, hogy valami számodra egyértelműnek tűnik, de ez még nem jelenti azt, hogy mások is ilyen könnyen boldogulnak vele. Légy türelmes, te sem egyetlen nap alatt tanultad meg a dolgokat.

Ikrek
Sokkal jobban esik minden, ha van kivel megosztanod. Akár öröm, akár bánat ér ma, oszd meg valaki olyannal, akiben megbízol, és akit szívesen közel engedsz magadhoz. A boldogságod így nagyobb lesz, a bánat pedig könnyebben elviselhető.

Rák
Igyekszel minden eshetőségre felkészülni, mert szeretnél lenyűgözni valakit, de úgy érzed, ha mindent meg is teszel, valaki akkor is talál majd kifogást. Ne azokhoz mérd magadat, akiket nem tudsz boldoggá tenni.

Oroszlán
Valaki egy veszélyre figyelmeztet ma, és bár a büszkeségednek ellene van, hogy meghalld az ilyesmit, most mégis jól teszed, ha odafigyelsz arra, ki mit mond, mert sokat tanulhatsz a dologból.

Szűz
Új fordulatot vesznek a dolgok, és lehet, hogy valaki, aki csak most került a képbe, rád akarja erőltetni az új szabályokat, ez pedig nem biztos, hogy tetszik neked. Lesz olyan, amit azonban kénytelen leszel megtanulni.

Mérleg
Néhány új kapcsolatból sokat profitálhatsz, és nem csak érzelmileg, szakmailag is fejlődhetsz ezekből a viszonyokból. Arra ügyelned kell, hogy a megfelelő helyen kezeld őket, és akkor mindenki azt kapja, amit szeretne.

Skorpió
Senki sem szereti a kritikát, te pedig most a szokásosnál is rosszabbul viselheted, de jobban teszed, ha nem indulatból reagálsz rá, inkább vársz egy kicsit, amíg megnyugszol, és olyan választ adsz, ami a te érdekeidnek is megfelel.

Nyilas
Olyan dolgokra derülhet fény, amik alapvetően megváltoztatnak néhány dolgot, és a véleményed is más lesz valakiről ezek után. Ne feledd, hogy bár ez az információ fontos lehet, nem szabad egyetlen tény alapján ítélni.

Bak
Amikor ma döntést kell hoznod, ne csak arra gondolj, hogy most mi volna a legjobb, hanem arra is, hogy hosszú távon miből profitálhatsz a legtöbbet. Ha később az jobban jövedelmez, lehet, hogy érdemesebb most nagyobb energiát befektetni.

Vízöntő
Minden új helyzetet, új körülményt meg kell szokni, hiszen nem biztos, hogy képes vagy így is tartani a régi ritmusodat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne érnél el újra sikereket, csak meg kell találnod rá az új utakat.

Halak
Ne akarj egyszerre mindent elintézni, szükséged van a fokozatosságra ahhoz, hogy elboldogulj majd az új helyzettel, ha egyszer benne találod magadat. Ne ugorj fejest a hideg vízbe, inkább fokozatosan szoktasd hozzá magadat.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!