Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.01.15.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 15. vasárnap 07:52
Elvileg ez volna a tél mértani közepe vagy mifene. Hát... fáztak már jobban a kártevők a kertben, mint ma fognak.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint a Dunától keletre kialakult rétegfelhőzet fokozatosan zsugorodik, ugyanakkor északnyugat felől egyre több és vastagabb felhőzet érkezik. Emiatt északon rövidebb, délen hosszabb napos időszakok valószínűek. Késő délutánig a keleti tájakon szitálás előfordulhat, majd a kora esti óráktól északnyugat felől egyre többfelé elered az eső. A déli szél szinte országszerte megélénkül, néhol meg is erősödik. A csúcshőmérséklet 4 és 12 fok között valószínű, a naposabb déli megyékben lesz enyhébb az idő. Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Rég volt már ilyen: a pmmonitoring.hu kora reggeli adatai szerint a városban - egyetlen mérőállomástól eltekintve - mindenhol legalább megfelelő a levegő minősége. Nem kevés helyen pedig jónak sorolja be a figyelőrendszer. Lesz ez még így se a nap végére...

Útinform

A Városgazda közlekedési információi:

Félpályás terelésre lehet számítani:
Baráthegyalja u. 31., 146.
Balassi B. u. 14.
Bellervölgy u. 12.
Berekkert u. 118.
Csabavezér u. 77.
Csehov u. 2-4.
Csokonai u. 48
Előhegy u. 18., 22.
Ernye bán u. 25.
Fenyő u. 38.
Görögszőlő u. 34.
Görömbölyi u. 48.
Gyár u. 59.
Irinyi J. u. 21.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Soltész N. K. u. 28.
Templom tér 5.
Toronyalja u. 9.
Tópart u. 18.
Ungvári u. 10.
Vasöntő u. 5.

Útlezárásra pedig itt kell készülni:
A Petőfi és a Rácz György utca találkozásánál lévő forgalmi csomópontot lezárták. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított egy forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába. Kerülni kell! Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni.

Horoszkóp

Kos
Magas elvárásokat támasztasz magaddal szemben, de ne feledd, hogy ezeket másoktól nem feltétlenül várhatod ugyanúgy el. Mindenki a maga sorsának a kovácsa, és mindenki maga dönti el, mit kezd a saját életével.

Bika
Lassan a végére érsz a feladatnak, de már egy újabbon töröd a fejedet. Lehet, hogy itt az ideje, hogy egy kis szünetet engedélyezz magadnak, és kivételesen élvezd a munkád gyümölcsét.

Ikrek
Nem szeretnél mások dolgába beleszólni, de amikor a véleményedet kérik, nehéz kimaradni. Próbélj semleges lenni, és ne kapkodd el a választ - lehet, hogy a másik már tudja, mit is akar hallani.

Rák
Sok gondolat kavarog a fejedben, és úgy érzed, most az a legfontosabb, hogy ezek között rendet tegyél. Ha ezzel készen vagy, akkor senki sem állíthat meg az utadon, mert összeáll a kész haditerv.

Oroszlán
Pontosan tudod, hogy mit szeretnél, és azt is, hogy hogyan szerezheted meg azt. Arra azonban nem számítottál, hogy ezzel keresztezheted mások számításait. Te készen vagy áldozatokat hozni, de másokat feláldozni nem.

Szűz
Egy apró figyelmesség most sokkal többet jelent neked, mint azt mások gondolnák. Lehet, hogy éppen csak ennyire volt szükséged ahhoz, hogy visszaszerezd a lelkesedésedet, és új lendületet nyerj.

Mérleg
Úgy érzed, jó szériád van, és nem akarsz megállni, de a munka mellett néha érdemes figyelmet fordítani a magánéletedre is. Gondold át, mi az, amit igazán szeretnél, és ne érd be ennél kevesebbel.

Skorpió
Azt gondoltad, hogy ha az első lépéseket megteszed, még mindig visszafordulhatsz majd, de most már elkapott a lendület, és nem akarsz megállni. Ne is aggódj tovább azon, hogy merre visz az utad, csak haladj vele.

Nyilas
Átértékeled az elmúlt időszakot, és olyan dolgokat láthatsz meg, amik sok mindent egészen új megvilágításba helyeznek. Ne hagyd, hogy olyan rossz döntéseket hozz, amiket a tapasztalatoddal már megelőzhetnél.

Bak
Most minden szempár téged figyel, hiszen előtted a nagy lehetőség, és csakis rajtad áll igazán, hogy élsz-e vele. Használd ki az alkalmat, és ne félj mindent beleadni, hiszen ez a te nagy napod.

Vízöntő
Ha valaki igazán fontos neked, akkor hajlandó vagy áldozatokat hozni érte, és elfogadni az ő döntéseit még akkor is, ha nem feltétlenül értesz egyet velük. Hosszú távon ez tart együtt benneteket.

Halak
Jó híreket kapsz, és az örömödet szívesen megosztanád valakivel. Nem árt azonban, ha meggondolod, hogy kinek mit mondasz el, mert nem biztos, hogy mindenki meg fogja érteni az érzéseidet.

Forrás: Bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!