Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.01.25.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 25. szerda 15:14
Minden mindennel összefügg: borul és hűl.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint szerdán a réteges felhőzet napközben tovább terjeszkedik, de legnagyobb eséllyel az Északi-középhegység térségében hosszabb, az Észak-Alföld tágabb térségében inkább csak rövidebb időre süthet ki a nap. A látási viszonyok javulnak, néhol azonban tartósan párás maradhat az idő. Számottevő csapadék nem valószínű, legfeljebb a borult részeken lehet hószállingózás, esetleg szitálás. Az északkeleti, északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. Késő estére -4 és +3 fok közé hűl a levegő.

Levegőminőség

Városszerte jó, megfelelő és elfogadható a levegő minősége - írja a pmmonitoring.hu. A rendszer szerint egyedül Újdiósgyőr egy részén, a Lyukóbányiai út környékén szennyezett a levegő.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi érkeznek.

Útlezárás:
A Petőfi és a Rácz György utcák találkozásánál lévő forgalmi csomópontot érintő változások továbbra is érvényben vannak. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába, vagyis kerülni kell.

Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni.
A változással a buszközlekedés visszaáll az eredeti állapotra.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.
Az Árpád úton a II. János Pál Pápa térnél nem működnek a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Baráthegyalja u. 142. és 146.
Balassi B. u. 14.
Bellervölgy u. 12.
Benedek E. u.1.
Csabavezér u. 77.
Csehov u. 2-4.
Csokonai u. 48.
Előhegy u. 18. és 22.
Ernye bán u. 25.
Görömbölyi u. 48.
Gyár u. 59.
Igazság u. 14.
Irinyi J. u. 21.
Középszer u. 50.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Rácz György u. 6.
Rigó u. 4.
Soltész N. K. u. 28.
Tass u.19.
Tisza u. - Balaton u. kereszteződése
Tokaji F. u. – körforgalomnál
Tóth P. u. 26.
Tópart u.18.
Ungvári u. 10.
Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Meglepő fordulatot vesznek a dolgok, és kicsit aggaszt is, hogy úgy érzed, nem vagy teljesen felkészülve erre a helyzetre. Amikor igazán kell, akkor találsz megoldást, és megmented saját magad.
Bika
Különös bókot kapsz valakitől, ami jobban esik bármilyen elismerésnél. Használd ki ezt a pozitív érzést, és próbálj minél többet kihozni a mai napodból, és ebből a lendületből, amit nyertél.
Ikrek
Nem akarsz túl sokat aggódni valami miatt, amire nincsen hatásod, és ezt jól is teszed, de azért ne is vedd félvállról a dolgokat. Keresd a lehetőséget, hogy átvehesd az irányítást a dolgok fölött.
Rák
Egy váratlan kellemetlenség akaszthatja meg a napodat, és még nem tudod, hogyan is kellene reagálnod erre. Hagyj magadnak egy kis időt, hogy kitaláld, mit is szeretnél, és most hogy érheted el azt.
Oroszlán
Lehet, hogy túl sokat aggódtál valamin, és most ez elveszi tőled annak a lehetőségét is, hogy örömmel viseld az eseményeket, pedig azok kifejezetten kedvezően alakulnak.
Szűz
Régóta tervezgetsz valamit, amiben kifejezetten sok munkád van, de csak mostanra tűnik úgy, hogy be is érik a dolog, és elkezdheted élvezni azt, ami az eredménnyel jár. Okod van büszkének lenni.
Mérleg
Ne feledd, hogy ha mindent az utolsó pillanatra hagysz, akkor egyszerre kell elintézned a dolgokat, és nem sok időd marad arra, hogy a feladatok közt szünetet tarts. Ez pedig még neked is megterhelő lehet.
Skorpió
Szeretnéd megosztani az örömödet valakivel, de nem vagy biztos abban, hogy ő hogyan fog reagálni. Ha ráveszed magad arra, hogy őszinte legyél vele, akkor kellemesen csalódsz, és kiderül, hogy jobban állnak a dolgok, mint remélted.
Nyilas
Nem egyszerű megszabadulnod egy kellemetlen helyzetből, de nincs is egyelőre okod arra, hogy különösebben aggódj. Egy kis kellemetlenségre ugyan számíthatsz, de végül sikerül majd leküzdeni a nehézséget.
Bak
Szeretnél több időt tölteni valakivel, de nem tudod, hogyan mondd meg neki, hogy mennyire fontos a számodra. Ne félj kifejezni az érzéseidet, legyél őszinte, az senkinek sem árthat.
Vízöntő
Ideje, hogy ne csak a teendőkkel és a terhekkel foglalkozz, hanem megtaláld az örömöt is a mindennapjaidban. Keress valamit, ami békességet hoz számodra, és amit csakis a saját örömödért teszel.
Halak
Úgy érzed, egyre közelebb kerülsz valakihez, akivel nagyon sok közös dolog van bennetek. Ha ő is így érez, akkor ez egy mély barátság kezdete lehet, de még az is lehet, hogy ennél is több lesz a dologból.

Forrás: bien.hu

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!