Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.05.06.) - időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 06. szombat 07:52
Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, azonban zivatarok környezetében, erős vagy akár viharos széllökések is előfordulhatnak.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) közlése szerint szombaton általában napos idő fátyol- és gomolyfelhőkkel, ugyanakkor északnyugat felől fokozatosan terjeszkedik a felhőzet az ország északnyugati felén. Ott záporra, helyenként zivatarra lehet számítani. Az Alpokalja és a Kisalföld térségében intenzívebb zivatarok kialakulásához is kedvezőek a feltételek. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, azonban zivatarok környezetében, erős vagy akár viharos széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható. Késő estére 11 és 19 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Városszerte kiváló a levegő minősége a pmmonitoring.hu adatai szerint.

Horoszkóp

Kos
Nem akarsz zavarni senkit, de több és pontosabb tudásra van szükséged ahhoz, hogy megfelelően felkészülj a céljaidhoz. Ha ezeket az információkat megszerezted, már egyedül is képes vagy elbánni bármilyen feladattal.

Bika
Híreket vársz valaki felől, de az információ késik, vagy nem megbízható. Lehet, hogy az lesz a legjobb, ha felkerekedsz, és magad jársz utána a dolgoknak, mert így tudni fogod, hogy megbízható a tudásod.

Ikrek
Úgy tűnhet, mintha valaki szándékosan téged bosszantana, pedig egyszerűen csak nem áll még készen arra, hogy egyedül hozzon meg egy döntést. Lehet, hogy most még egy kis segítségre szorul, de hamarosan önálló lesz, és ez részben a te érdemed is.

Rák
Sokkal jobban alakul valami, mint ahogyan azt vártad, pedig te már azzal is elégedett lettél volna, ha nagyjából az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok. Most azonban úgy tűnik, minden a lehető legjobb irányba halad.

Oroszlán
Merészen kergeted az álmaidat, de ne feledd, hogy neked is szükséged van néha egy kis pihenésre. Hagyj időt magadnak arra, hogy feltöltekezz, mert ilyenkor jöhetnek a legjobb ötletek.

Szűz
Idejében pontot teszel az ügy végére, mielőtt az túlnőne rajtad, vagy olyan szövevénybe keverne, amiből nehezen tudod kimenteni magadat. Fontos, hogy megtanuld meghúzni a határokat.

Mérleg
Szereted, ha minden a helyén van, és a magad módján intézheted a dolgokat, az pedig kifejezetten zavar, ha valaki nem ennyire hatékonyan cselekszik. Legyél türelmesebb, mert fontos, hogy a kapcsolataid épségét is megőrizd.

Skorpió
Nehézségek adódhatnak egy fontos dologgal kapcsolatban, és bár úgy tűnik, hogy minden idejében megoldódik, te szeretnél már pontot tenni az ügy végére, és lezárni ezt a kérdést. Hamarosan ennek is eljön az ideje.

Nyilas
Nem jut ma mindenre időd, de a legfontosabb dolgokat sikerül elintézned, így nyugodtan fekszel le estére. Elégedett vagy az eredményeiddel, és bár tudod, hogy hosszú út áll még előtted, bízol a sikereidben.

Bak
Valaki keresztül húzza a számításaidat, és ráadásul nem is igazán tehetsz semmit a dolog ellen. Próbálj higgadt maradni, és felkészülni a következő lépésre, így készen állsz majd az ütközetre, amikor arra kerül a sor.

Vízöntő
Aggódsz valaki miatt, de nem tudnád pontosan megmondani, miért. Rossz érzésed van egy dologgal kapcsolatban, és szeretnél minél hamarabb az ügy végére járni, hogy megnyugodhass.

Halak
Hiába próbálsz mindent megtenni, úgy érzed, mégis kifutsz az időből. Pedig csak még egyszer át kell gondolnod a dolgokat, és akkor megtalálod azt, ami az utadba áll, és ami megnehezíti, hogy elérd a céljaidat.
 

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!