Ugrás a tartalomra

Minőség és precizitás – Miskolc belvárosában nyílt új fogászati klinika

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. június 03. szerda 11:06
A fogászati ellátások széles skálájával, reggeltől estig, vasárnap is várják a pácienseket a Corvin utca 8-10. szám alatt a napokban megnyílt fogászati klinikán. (x)
Fotó: Végh Csaba

Legyen szó állapotfelmérésről, fogpótlásról, szájsebészetről, fogmegtartó kezelésről, fogfehérítésről, gyermekfogászatról vagy éppen fogszabályozásról – a Fresh24Dental gyakorlatilag egész héten, reggeltől estig rendelkezésre áll, immár Miskolc belvárosában.

– Az ország több településén – Budapesttől, Hajdúszoboszlón át Nyíregyházáig – jelen vagyunk. Miskolcon több mint 4 éve üzemeltetünk klinikát, eddig egy miskolctapolcai hotelben rendeltünk – mondja el a megnyitó alkalmával Asztalos Tamás tulajdonos.

Tágas terek, ultramodern felszerelés, mindenhonnan árad a minőségre való maximális törekvés – tapasztaljuk, miközben körbevezet minket. Június első hetétől három kezelőben dolgoznak a szakemberek, egy negyedik helyiséget a későbbiekben fognak berendezni hasonló feladatokra.

De mit is kínál a vadonatúj miskolci fogászati klinika? – Gyakorlatilag nincs olyan technológia, amivel ne rendelkeznénk. Meggyőződésünk, hogy a kezelés alapja a magasszintű diagnosztika. Erre építünk, mert az ellátás csak akkor nyugszik biztos alapon, ha ez adott.

A fogászaton belül teljeskörű szolgáltatást nyújtanak: az általános fogászat mellett foglalkoznak esztétikai és gyerekfogászattal, fogszabályzással, szájszebészeti problémákkal is bátran fordulhatnak hozzájuk. – A fogászat teljes területét lefedjük. A legnagyobb gyakorlatunk pedig a fogbeültetések, fogpótlások terén van – teszi hozzá a tulajdonos.

A szolgáltatások és a minőség terén nagyon magasra pozícionálják tehát a klinikát – az árképzésben pedig arra törekednek, hogy egy szélesebb kör számára is elérhetőek legyenek.

A Fresh24Dental egy viszonylag nagy cég, mintegy 70-80 munkatárssal. A miskolci klinikán 7 szakorvos és 5 asszisztens dolgozik. – Az egyik legnagyobb előnyünk, hogy a magasan képzett szakmai személyzet, a sokfajta végzettségű orvos olyan tudásbázist biztosít, ami akár a speciális eseteknél is nagyban segíti a munkát. Csapatban dolgozunk, több szakterület képviselője dolgozik azon, hogy a páciens az igényeinek megfelelően a lehető legmagasabb szolgáltatást kapja.

„Értékrendünk alapköve: az ember áll a középpontban. Ezt adjuk tovább fiatal kollégáinknak is. Valljuk, hogy a bizalomért meg kell szolgálni” – hangsúlyozza Asztalos Tamás.

A Corvin utcai klinika tehát június első hetétől fogadja a pácienseket. Előzetesen be kell jelentkeznünk az ingyenesen hívható +36-80-111-000 telefonszámon. Itt kapunk egy időpontot, és hétfőtől péntekig reggel 8 és este 8, vasárnap pedig délelőtt 10 és este 8 óra között várnak minket a Fresh24Dental szakemberei.

További hírek

Olvasnivaló