Ugrás a tartalomra

Mint a hurrikán - megjelent Csiszár István első dala (videóval)

Kujan István
Utoljára módosítva
2022. július 21. csütörtök 18:29
Szerda délelőtt 10 órakor debütált a legnagyobb zenei megosztón a Két hurrikán. A Sztárban sztár leszek! nyertese azt mondta lapunknak, a dal a feleségéhez szól, kettejük kapcsolatát írja le.

- Mindketten erős jellemek vagyunk, erre utal a hurrikán kifejezés a címben. Amit érzünk egymás iránt, az elsodor minden akadályt - nyilatkozta a minap.hu megkeresésére Csiszár István.

- Nekem ugye ez volt az első videoklip-forgatásom, nagyon élveztem, élveztük a forgatást. Természetesen érdekesebbé tette, hogy ennek a feleségem is a részese volt. A csapat, akikkel együtt dolgoztunk, fantasztikus volt, azt éreztem, hogy nagyon egy rugóra járt az agyunk. Ez a végeredményen is meglátszik - tette hozzá.

A miskolci születésű Csiszár István tavaly megnyerte a Sztárban sztár leszek című tehetségkutató műsort, Majoros Péter "Majka" volt a mentora a versenyben. Akkor Majka azt mondta, a vetélkedés nem pusztán arról szólt, hogy valaki megvillantja saját tehetségét és egyéniségét - itt más bőrébe bújva kellett ezt megtenni, amihez szerinte bizonyos színészi munka igenis kell. Csiszár István pedig ezt éli meg gyerekkora óta: 6-7 évesen Hofi Gézát és a Markos-Nádas kabarékat utánozta a család vendégei előtt, természetesen nagy tapsot kapva.

14 évesen tagja lett a Pécsi Sándor Gurulószínháznak. A miskolci amatőr színjátszó csoport után stúdiósa volt aztán a Miskolci Nemzeti Színháznak is, innen került a fővárosba, Toldy Mária művészeti vezetésével működő Vasutas Zene és Képzőművészeti Iskolában tanult. Majd külföldre ment szerencsét próbálni: Mamma Mia turné Németországban 2002-ben, aztán hajóra került, amin két alkalommal is három-három évet húz le.

A külföldi kitérő után, 2015-ben tért végleg vissza Magyarországra - hazatérésekor a Grease darabban színészkedett először Vastag Csabával és Kiss Ramónával közösen a Bánfalvy Stúdió színpadán, majd két évvel később a Győri Nemzeti Színházba szerződött. Az István, a királyban Torda és Koppány szerepét is megkapta.

Most pedig jöhet a szólókarrier. A tévés műsorral elnyerte annak a lehetőségét, hogy dalt és klipet készítsen, de Csiszár István tovább tervez: szeretne újabb dalokat, akár egy albumra való mennyiségben is. Elmondása szerint több szerzővel is beszélt már a terveiről, próbálják megtalálni azt a zenei stílust, amiben ő is jól érzi magát, és nem csak egy szűk rétegnek szól.

– A heavy metáltól az operáig mindenféle zenét szívesen hallgatok, és mindegyiket énekeltem is már, szóval nehéz a választás. De talán a pop és a rock keveredése, ami járható út lesz számomra - mondta.

Az előadóval készült korábbi beszélgetésünket itt megtekintheti:

Csiszár István – amikor csak teheti – egyébként tanít a Zenita - Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítványnál. Ők hívták életre 2013-ban a Musical és Miskolc Gálát, ami a miskolci tehetséges fiataloknak ad bemutatkozási lehetőséget: egy műsor keretein színpadra léphetnek már befutott énekesekkel, színészekkel, akik szintén miskolci gyökerekkel rendelkeznek. Tag mások mellett Jancsó Dóra, Tunyogi Bernadett, Cselepák Balázs, Veréb Tamás, Kamarás Máté is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!