Ugrás a tartalomra

A Miskolci Egyetem kutatóit is díjazták a tudomány ünnepén

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 10. csütörtök 16:21
A Magyar Tudomány Ünnepén a kitüntető tudományos elismeréseket adományozott a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Akadémiai Bizottsága több, a Miskolci Egyetemen is oktatónak és kutatónak. A díjakat a tudományünnep észak-magyarországi regionális megnyitóján, az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen adták át - számolt be honlapján az egyetem.
Fotó: uni-eszterhazy.hu

Kiemelkedő tudományos eredményei és az MTA-MAB keretében végzett munkája elismeréseként Kitüntető Tudományos Díjban részesült Paulovics Anita, a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának tanára és Palotás Árpád Bence egyetemi tanár, a Miskolci Egyetem Anyag- és Vegyészmérnöki Karának dékánja - olvasható az uni-miskolc.hu-n

A fiatalok kutatóknak adományozható Tudományos Díjat több, a Miskolci Egyetemhez kötődő oktatónak és kutatónak ítélték oda. Elismerést kapott az Állam- és Jogtudományi Karon tudományos tevékenységet végző Jámbor Adrienn; a Fémtani Képlékenyalakítási és Nanotechnológiai Intézet kutatója, Czagány Máté; a Mikoviny Sámuel Földtudományi Doktori Iskolában végzett Szabó Roland; valamint a Miskolci Egyetemen okleveles közgazdászként, majd közgazdász tanárként is diplomázott Süveges Gábor.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!