Ugrás a tartalomra

Miskolci Nap (2022.11.20.) – Időjárás, légszennyezettség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 20. vasárnap 08:16
Nem lesz meleg vasárnap sem, a csapadék viszont megszűnik és lassan a felhőzet is felszakadozhat.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint szombaton többfelé átmenetileg elvékonyodik a felhőzet, de az ország északkeleti harmadában és délnyugaton tartósan borult maradhat az idő. Délutántól dél felől ismét felhősödés kezdődik, amelyből éjszaka és vasárnap délelőtt elsősorban az ország déli felében eshet az eső, emellett nyugaton és a Bakonyban éjjel vegyes halmazállapotú csapadék is előfordulhat. 

Vasárnap lassanként szakadozottá válik a felhőtakaró, délutántól pedig csökken a felhőzet. Délután már csak délnyugaton eshet az eső. Jobbára mérsékelt marad az északias szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 3 és 8 fok között valószínű.

Légszennyezettség

A város nagyobb részén továbbra is megfelelő a levegő minősége, részleteket a pmmonitoring.hu oldalon talál.

Horoszkóp

Kos

Fontos számodra, hogy szabadon hozd meg a döntéseidet, amelyek a te életedet érintik, és rosszul viseled, amikor valaki megpróbálja korlátozni ezt a szabadságodat. Ez egy olyan téma, amiben nem ismersz tréfát, és bármeddig hajlandó vagy elmenni az igazadért.

Bika

Nagy lendülettel veted bele magadat valamibe, és jól is haladsz, azonban ezt a kiemelkedő teljesítményt nem lehet hosszú távon fenntartani. Neked is szükséged van néha egy kis pihenőre, még akkor is, ha ezt nem szereted elismerni.

Ikrek

Sok teher nyomja egyszerre a válladat, és nem tudod, hogyan birkózhatnál meg mindegyikkel úgy, hogy egyik helyen se kelljen lentebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból. A kulcs a munka és a regenerálódás egyensúlya lesz.

Rák

Jól jönne most, ha valaki segítene egy kicsit, és erre utalsz is olyanoknak, akikről azt gondolod, elvárhatod a segítségüket, de a legtöbben a fülük botját sem mozdítják. Legalább legközelebb te is tudod majd, kinek a kéréseit hallgasd meg.

Oroszlán

Kellemetlen helyzetbe erőlteted magadat, csak azért, hogy javíts a teljesítményeden. Még ha nem is érzed ebben az állapotban most annyira jól magadat, tudod, hogy hosszabb távon kifizetődő lesz egy kicsit megerőltetni magadat.

Szűz

Őszinte vagy másokkal, és te is ezt várod el tőlük, de nem mindenki áll úgy a dolgokhoz, ahogyan te. Sokan a könnyebb megoldásokat választják, és attól sem rettennek meg, hogy hazudjanak, ha ezzel a maguk malmára hajthatják a vizet.

Mérleg

Amennyire lelkes voltál kezdetben valami miatt, úgy mehet el a dologtól a kedved egyetlen pillanat alatt. Pedig egyetlen intő jel vagy rossz pillanat még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy mindent el kell dobnod magadtól.

Skorpió

Miközben egy fontos terven dolgozol, ellankadhat a figyelmed, és valamelyik látszólag kisebb jelentőségű ügyben komoly hibát véthetsz. Ez pedig, ha nem kezeled időben a kérdést, később még komolyan megbosszulhatja önmagát.

Nyilas

Nagy feladatokat vállalsz, és lehet, hogy a teljesítésük közben rá kell jönnöd, hogy nem tudsz majd mindent megvalósítani belőlük. Ha még idejében átalakítod a terveidet, és ezzel kapcsolatban mindenkivel őszinte vagy, akkor nem lesz majd okod a szégyenre.

Bak

Nem vagy az a típus, aki keresi a konfliktust, de amikor egy szerettedet bántják, akkor rögtön felveszed a kesztyűt, és a védelmére kelsz. Aki ilyenkor az utadba áll, vagy nem hagy fel a támadással, az talán nem is sejti, mit szabadít magára.

Vízöntő

Általában jól bánsz az emberekkel, de a butaságot rosszul viseled. Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nagy türelmet kell tanúsítanod valaki iránt, mert az, hogy az adott szituációt hogyan kezeled, mások rólad alkotott véleményét nagyban befolyásolhatja.

Halak

Nagyon bízol valamiben, régóta vársz a változásra, de olyan hírek érkeznek, amelyek nem sok jóval kecsegtetnek. Még nincs azonban minden veszve, a nap végére kiderülhet, hogy ha a dolgok nem is állnak túl jól, azért maradt még remény.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!