Ugrás a tartalomra

Miskolcon is divatba jött a divatbemutató

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 16. hétfő 17:36
Miskolcot és Milánót már nem csak az áthallás köti össze, hogy nálunk Skála van, míg náluk Scala. Az acélváros ugyanis a divat világába is jegyet váltott a Lillafüredi Fashion&Beauty Show-nak hála.
Juhász Ákos képgalériája

Kis Márk, Lukéj Gabi, a BRUBENBRIDE és a Cecília Couture extravagáns ruhakölteményei jelentek meg a kifutón. A show-t első alkalommal tartották meg szeptember tizenötödikén a Palotaszállóban. Az exkluzív rendezvény célja, hogy Miskolcot méltó helyre emelje a nemzetközi divatbemutatók térképén – mondta el a Miskolc Televízió Kilátó című műsorában a szervező Flow & Business Kommunikációs Ügynökség vezetője, Bokor Éva.

A kifutón bemutatott ruhák egyedi látásmódról és a divatirányzatok átható ismeretéről árulkodtak.

Kis Márk divattervezőként diplomázott a MODART Művészeti és Divat Iskolában. Több kollekció és sikeres TV-s szereplések után a fotózások és a creative directing világa felé fordult. Több hazai híresség személyi stylist-ja, többek közt Tolvai Renit és Pásztor Annát is rendszeresen öltözteti.

Lukéj Gabi 14 évesen lett modell, majd számos címlapon, divatbemutatón és katalógusokban szerepelt. Mindig a művészetek érdekelték. Először sminkelt, majd ruhákat tervezett és szalont nyitott.

Brubenbride Miskolc olyan különleges esküvői kollekciók tervezője, amelyek egyedi csipkékkel, csillogással öltöztetik fel a hölgyeket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!