Ugrás a tartalomra

Miskolcon is elérhető az ingyenes energetikai tanácsadás

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 26. csütörtök 15:14
A lehetőség azoknak ajánlott, akik építkeznek vagy felújítanak, de azoknak a vállalkozásoknak is, amelyek az energiahatékonyságukat szeretnék fejleszteni.

A Magyar Mérnöki Kamara így szeretné ösztönözni a lakossági és vállalkozói energiamegtakarítást, valamint támogatni, a családok energiatakarékosabb lakásépítési és felújítási terveit. A tanácsadás kiterjed a nyílászárók cseréjétől, a falak szigetelésén és a megújuló energia használatán át a fűtési és elektromos rendszerek kiépítéséig és felújításáig: minden olyan beruházásra, amelynek célja az energiahatékonyság növelése. 

A tanácsadás nem titkolt célja az is, hogy minél kevesebbeket riasszon el a ügyintézés: a Magyar Mérnöki Kamara segít eligazodni a jogszabályok között és a pályázati lehetőségek megismerésében, hogy mindenki megtalálja a pénzügyileg és energiahatékonyság szempontjából is legkedvezőbb megoldást.

A 30 percet igénylő tanácsadást egyaránt ajánlják azoknak, akik építkeznek vagy felújítanak, de azoknak a vállalkozásoknak is, amik szeretnék fejleszteni az energiahatékonyságukat,
Az ingyenes tanácsadásról bővebben itt olvashatnak, jelentkezni pedig itt vagy a tanacsadas@mmk.hu email címen lehet. 
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke
-
Miskolc és környéke