Ugrás a tartalomra

Miskolcon is látható volt Szekeres Tamás páratlan zenei produkciója

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 03. vasárnap 13:16
Szekeres Tamás, az Omega együttes gitárosa huszonöt éven át játszott a legendás zenekarban, és koncertturnén idézi fel a legismertebb Omega-dalokat.

Fotók: Mocsári László

Miskolcon, a Belvárosi Református Templomban a szakralitás jegyében hallhatta a közönség az ismert dalokat egyedi hangzású megszólaltatásban, a templom gyülekezeti dicsőítő kórusának a közreműködésével.

Szekeres Tamás, aki maga is Omega rajongó, szóló pályáját felhagyva az Omegáért 1994-ben csatlakozott az együtteshez. Az együttes meghatározó tagjainak elvesztése miatti leállás után három és fél évvel ismét szóló pályára lépett. Korábban lapunknak elmondta, nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy Miskolc is bekerülhetett a turné állomásai közé, és külön öröm, hogy a jubileumi évben játszhatott itt. Hangsúlyozta akkor, hogy ez nem Omega emlékkoncert, hanem kizárólag annak a huszonöt évnek az emléke, amelyet ebben a fantasztikus zenekarban eltölthetett. Az elhangzó dalokat úgy választották ki, hogy szövegükben és hangulatukban illőek legyenek a helyszínekhez.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!