Ugrás a tartalomra

Miskolcon is nyalhatunk féláron

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 06. hétfő 09:06
Első alkalommal rendezik meg hazánkban a csokifagyi napját.

A Szeretem a csokit blog csapata - nemzetközi akcióhoz igazodva - egy Magyarországon újnak számító kezdeményezést indított. A világ más helyein már évek óta ünneplik június 7-én a csokoládé ízű fagylaltot. A cél, hogy legalább ezen a napon, visszatérve az alapokhoz, mindenki egyen egy gombóc csokifagyit, így a csatlakozó üzletek azt vállalják: féláron adják a nyalnivalót.

Kis túlzással, az unikornis minden részéről elneveztek már egy ízt, és vannak olyan fantázianevek, amiket hallva nem tudjuk, hogy fagyizóban ülünk, vagy egy romantikus film mozipremierjén (köszi, velencei álom). Ennek ellenére a csokoládé stabilan tartja magát: az 5 top legkeresetebb alapíz egyike még mindig.

A Szeretem a csokit blog szerint legalább 50 alkalommal nyalunk bele egy gombóc fagyiba mire az elfogy. Pontosan ennyi, vagyis 50 százalék kedvezményt kapnak a kampányban résztvevő fagyizóktól azok, akik kedden ellátogatnak hozzájuk.

Összesen 12 megyében lesz lehetőség a kedvezményes fagyi vásárlására. Azonban csak a helyben fogyasztott fagyira érvényes az ajánlat.

A kezdeményezéshez nem csak cukrászdák csatlakoztak, hanem egy áruházlánc is. Ők Miskolcon két üzletükben is várják a fagyi szerelmeseit.

Az akcióban résztvevő cukrászdák és fagyizók listáját ITT olvashatja.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!