Ugrás a tartalomra

Miskolcon versenyeztek a megye legjobb helyszínelői

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 07. csütörtök 11:58
A megye 10 rendőrkapitányságának szakemberei vettek részt a hetedik alkalommal megrendezett Bűnügyi Szemlebiztosság-vezetői és Technikusi Versenyen szerdán. Az elméleti és gyakorlati szakmai megmérettetést végül az Encsi Rendőrkapitányság csapata nyerte.

Ismeretlen holttestet találtak egy lakásban, garázdaság volt egy italkimérésben, egy harmadik bűnügyi helyszínen pedig lábnyomokat rögzített az a tucatnyi bűnügyi helyszínelő, akik Miskolcon dolgoztak a kreált ügyek feldolgozásán.

Fotók: police.hu

A megmérettetésre az Edelényi, az Encsi, a Kazincbarcikai, a Mezőkövesdi, Miskolci, az Ózdi, a Sárospataki, a Sátoraljaújhelyi, a Szerencsi, és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság delegált kétfős csapatokat. Számot adtak elméleti tudásukról, illetve a hétköznapi rendőri munka során potenciálisan előforduló, beállított helyszíneken kellett nyomokat rögzíteniük.

A bűnügyi helyszínelők megyei versenyét az Encsi Rendőrkapitányság csapata nyerte, őket az Edelényi Rendőrkapitányság kettőse követte, míg a harmadik helyen a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai végeztek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság által hetedik alkalommal megszervezett szakmai versenynek a Miskolci Rendvédelmi Technikum adott otthont.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!