Ugrás a tartalomra

Mozgásban a város: online folytatódik a vitaest-sorozat

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. szeptember 10. csütörtök 16:43
A döntést kényszerűségből, az emelkedő betegszám miatt hozták meg a szervezők.

A járványhelyzet miatt már a második alkalomtól online folytatódik a Mozgásban a város című, a Kerékpáros Miskolc Egyesület által szervezett vitaest-sorozat – közölte szerkesztőségünkkel Kunhalmi Zoltán. A szervezet elnöke azt mondta: azért döntöttek így, mert a koronavírus-fertőzöttek száma meredeken emelkedik, a múlt hétvégén két új rekordot is beállított.

- Ezt látva felelős szervezőként nem tehettünk mást, az előadók és a résztvevők védelmében az online lebonyolítás mellett döntöttünk: már a szeptember 10-i alkalmon is online stream lesz, amit Facebook-on fogunk közvetíteni – tette hozzá.

A sorozat második alkalmán, szeptember 10-én 17:30-tól a közlekedésimód-választásról beszél Ekés András mobilitási szakértő, a Mobilissimus ügyvezetője, akihez Veres Pál, Miskolc polgármestere mellett dr. Feczkó Gábor gyermekorvos és Hubay Dóra építész, a Micikli vezetője csatlakozik. 

A programnak facebook esemény is készült, a stream pedig a Kerékpáros Miskolc Egyesület oldalán lesz elérhető.

A Mozgásban a város programsorozat múlt héten kezdődött, az első alkalmat még vendégek előtt tartották meg a városházán. Első alkalommal a közterületek használata volt a téma, tudósításunkat itt olvashatja.

(Nyitóképünk az első alkalmon készült.)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!