Ugrás a tartalomra

Nagyon jól hangzik a Jólhangzik kórus karanténvideója

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. április 28. kedd 14:21
Igazán nagyot alkottak a görömbölyi általános iskolások.

"Karanténvideó" formájában dolgozta fel Louis Armstrong: What a wonderful world című dalát a Görömbölyi Általános Iskola Jólhangzik kórusa. Balla Béla, az egyik kórusvezető elmondta, a különleges projektben résztvevő tíz gyermek nagy örömmel énekelte el magyarul a klasszikus slágert. Tették ezt annak ellenére, hogy a dalt egyedül kellett megtanulniuk, korábban együtt soha nem gyakorolták.

- Maga a videó egy hét alatt elkészült. A zenei alapot múlt hét elején, kedd környékén készítettük, péntek pedig estig mindenki otthon felénekelte a dalt. A vágási munkálatok szombat estére fejeződtek be, ez követően töltöttük fel azt a népszerű videómegosztó portálra. Hihetetlen öröm számunkra, hogy a produkciónkra még az országos televíziók is felfigyeltek, így a videónk rövid idő alatt lett rendkívül népszerű .

Maga a videó itt tekinthető meg:

A videóban résztvevő diákok: Balla Boglárka, Tilk Mihály Konrád, Spekker Sára, Balla Petra, Szunyog Dóra, Tóth Orsolya, Szabó Mira, Bárány Antónia, Varga Balázs, Jánosi Noémi, Jánosiné Hegedűs Melinda,

Kórusvezetők: Balla Béla, Cserhalmi Ede

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!