Ugrás a tartalomra

Nagyszüleik nevelhetik fel a múlt szombati tartálykocsi-balesetben meghalt házaspár gyermekeit

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 23. kedd 12:35
A harmincas éveiben járó házaspár autója egy tartálykocsinak ütközött, majd kigyulladt, ők pedig már nem tudtak kimenekülni. 

 

 

Nagyszüleik nevelhetik fel azt a kétéves kislányt és ötéves kisfiút, akik árván maradtak a szombaton délután, az M30-ast és a 26-os főutat összekötő úton történt balesetben - számolt be az RTL Híradó. Ahogyan arról a minap.hu elsőként számolt be, aznap frontálisan ütközött egy folyékony nitrogént szállító tartálykocsi és egy személygépkocsi Miskolc közelében a 306-os úton. A balesetben az autó kigyulladt, és a benn ülő harmincas éveiben járó házaspár már nem tudott kimenekülni.

A fiatal házaspár Tardonán lakott, a településen mindenki megdöbbent a tragédián. Egy ott lakó azt mondta a Híradónak, az egész falu gyászol. Korábban a szomszédos Kazincbarcikán laktak, de a nő innen származott. Az RTL Híradójának riportja szerint a fiatalok néhány hónapja költöztek a településre, házat építettek.

A házaspár után két kisgyermek maradt árván. A televízió információi szerint egy ötéves kisfiú, és egy kétéves kislány. Úgy tudják, a tragédia után a nagyszülők fogják felnevelni a gyerekeket.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!