Ugrás a tartalomra

Napelemparkot létesítenének Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 19. kedd 11:08
Előzetes vizsgálatot folytatnak a telepítés lehetőségeivel kapcsolatban. Novemberig várják a különböző észrevételeket a témában.

A kazincbarcikai MC DÉLI SOLAR Kft. kérelmezte a területi környezetvédelmi hatóságnál (B-A-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály - 3530 Miskolc, Mindszent tér 4.) az előzetes vizsgálatot.

Az eljárással kapcsolatos kérelem, a dokumentáció és mellékletei – előzetes egyeztetést követően – november 7-ig megtekinthetőek a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Építési és Környezetvédelmi Osztályán (3525 Miskolc, Városház tér 8. sz.) – ügyfélfogadási időben, továbbá ezen a weboldalon, a BO/32/08492/2021. számon.

A telepítés helyével kapcsolatos kizáró okokra, a környezeti hatásvizsgálat szükségességére, továbbá a környezeti hatástanulmány tartalmára vonatkozó észrevételeket november 7-ig lehet benyújtani közvetlenül a Környezetvédelmi Hatósághoz.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!