Ugrás a tartalomra

Nem csak pénzzel segítenék a Barlangfürdő újjáépítését

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 13. péntek 11:06
Az elmúlt napokban vállalkozók és magánszemélyek felajánlották azt is, hogy munkájukkal, vagy tárgyi adományokkal segítenék a kármentesítést.
Fotó: Osztie Tibor

Ahogyan arról a minap.hu is beszámolt, hét eleje óta működik az a bankszámla, amelyet Veres Pál, Miskolc polgármestere és Tóth-Szántai József megválasztott polgármester egyeztetése után nyitott az OTP-nél az önkormányzat a Barlangfürdő újjáépítéséhez érkező pénzbeli felajánlások fogadására.

Nemcsak pénzbeli adományok érkeztek viszont, vannak, akik másképpen segítenének ahhoz, hogy az ikonikus fürdő ismét vendégeket fogadhasson. A városháza sajtóosztályának pénteki közleményéből kiderült: a Miskolci Fürdők Kft.-hez érkeztek olyan megkeresések is vállalkozóktól magánszemélyektől, akik munkájukkal, vagy tárgyi adományaikkal segítenék a kármentesítést. 

– A Miskolci Fürdők Kft. ezúton is köszöni a támogatási szándékot, és ezen felajánlások koordinálása érdekében létrehozta az alábbi e-mail címet: felajanlas@miskolcifurdok.hu. A Barlangfürdő vezetése arra kéri a felajánlást tevőket, hogy ezen a címen jelezzék szándékukat - zárul a közlemény.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!