Ugrás a tartalomra

Páros lábbal szállt bele egy férfi a 71 éves Schwarzeneggerbe

Blikk
Utoljára módosítva
2019. május 21. kedd 12:42
A hétvégén megdöbbentő és arcátlan támadás áldozata lett Arnold Schwarzenegger, akit egy férfi szinte repülve rúgott hátba Dél-Afrikában, miközben a színész éppen Snapchaten számolt be rajongóinak a The Arnold Classic Africa sporteseményről.

Schwarzenegger az incidens után Twitter-oldalán nyugtatta meg rajongóit, hogy nem esett baja. A posztok tanúsága szerint nemigen rendítette meg őt az eset.

„Köszönöm, hogy törődtök velem, de nincs miért aggódni. Azt hittem, csak a tömeg lökdösődött, ami elég sokszor előfordul. Csak akkor jöttem rá, hogy megrúgtak engem, amikor én is megnéztem a videót. Örülök annak, hogy ez az idióta nem zavart meg engem snapchatezés közben" – írta Arnold, aki ezt követően támadója ellen is írt egy posztot a Twitteren.

„Tegyetek meg nekem egy szívességet: ahelyett, hogy megosztjátok azt a videót, amiben megrúg engem egy ember, aki csak hírnévre vágyik, inkább nézzétek meg az @ArnolsSports sportolóit, mint például ezt a fiatal hőst, aki az élő példa arra, hogy a mozgás mindenkié, aki megérdemli, hogy híres legyen" – írta az újabb videóhoz Arnold Schwarzenegger.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!