Ugrás a tartalomra

Régi-új támogató a DVTK-nál

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 09. csütörtök 10:04
Több mint negyven autóval támogatja a piros-fehérek több szakosztályát is a szponzorként Diósgyőrben korábban már megforduló autókereskedés.

Visszatért Diósgyőrbe a Miskolc Autó és a Volkswagen-csoport – jelentették be a felek szerdán. A klub és a cég közös története tíz évvel ezelőtt kezdődött, most pedig az új együttműködésnek köszönhetően tovább íródik. A korábbi évekhez hasonlóan a labdarúgó szakosztály mellett a kosárlabdázók, a röplabdázók és a jégkorongozók, valamint – az idei évtől – az egyéni sportolók is részesülnek a támogatásból. Ezt emelte ki a VW márkaigazgatója is.

– Nem csak egy szakosztályt támogatunk, így remélem, hogy hogy segíteni tudunk abban, hogy a DVTK elérje a kitűzött céljait – fogalmazott Papp Zoltán. – Ha szeretnénk nagyon szem előtt lenni Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és a régióban, akkor a DVTK erre a legjobb választás. Óriási lehetőség számunkra, hogy visszatértünk. Ritka az ilyen partneri viszony.

Fotó: Mocsári László

Sántha Gergely, a DVTK elnöke emlékeztetett, a Miskolc Autó volt az egyik első szponzor, aki fantáziát látott a klubban.

– Egymás szeme láttára, egymás mellett nőttünk egyre nagyobbra. A DVTK egy regionális multisportklubbá vált, több mint 3 ezer sportolóval és többszáz munkavállalóval, ők pedig mára nemcsak a régió, hanem az ország egyik legkomolyabb eredményekkel rendelkező autós vállalkozása lettek. Egymást támogatva tudtuk elérni ezeket az eredményeket.

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a mai nap több mint négy hónapos megfeszített munka gyümölcse érik be - folytatta Brózsely Gábor, a Miskolc Autó cégvezetője. Hozzátette, 46 autót adtak át a Diósgyőrnek, de idén minden eddiginél nagyobb támogatásban részesítik a DVTK-t, ennek része az autók száma mellett a támogatói összeg is.

– Mi ezzel szeretnénk kifejezni lojalitásunkat a klub és városi sportélet irányába és bízunk benne, hogy ezzel a támogatással még inkább sikeressé tehetjük az egyébként is patinás klubot.

Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing igazgatója annyit tett még hozzá, hogy a futball itt Észak-Magyarországon, Miskolcon, Diósgyőrben szenvedély, hit, remény, vallás, de a futball mellett jelenleg másik 21 sportág is űzhető a DVTK-ban.

– Régóta hangsúlyozzuk, hogy a DVTK csak régiós összefogással lehet igazán sikeres – emelte ki.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!