Ugrás a tartalomra

„Suhanj velem” nyereményjáték – mérnök tesztelte a Skodát

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. május 05. szerda 16:43
Sorsoltunk a napokban a Suhanj velem című magazinműsorunk nyereményjátékán: Kocsis Krisztina tesztelhette a Skoda Superb iV-t.
Tesztvezetés és ajándékcsomag járt a nyertesnek. | Fotó: Mocsári László

A 27 éves miskolci mérnök maga is a Volkswagen konszernhez tartozó cseh autómárka egyik típusának büszke tulajdonosa.

Egy suhanás Gulybán Péter műsorvezetővel és a hybrid Skodával

Az áprilisban indult Suhanj velem című magazinműsorban az autósvilág legújabb csodáit teszteljük, ahol a már kézzelfogható jövő járművei: a környezetbarát hybrid, plug-in hybrid és teljesen elektromos autók állnak a középpontban. Ráadásul olyan szakemberek vonunk be a tesztekbe, akik az autóipari körökben is jól ismernek – közös suhanásaink igazi élménnyel kecsegtetnek tehát négy keréken.

A puszta élményfaktor mellett már csak azért is érdemes jól figyelni a műsor alatt, mert minden rész végén egy kérdést kapnak a nézők, és a helyes választ adók között nyereménycsomagot, valamint egy tesztvezetést sorsolunk ki – csak hogy a nyertes is suhanhasson egy jót.

Így történt ez tehát a legelső adás után is: Krisztina maga is megtapasztalhatta, milyen egy Skoda Superb iV volánja mögött ülni, plusz a Miskolc Autóház értékes ajándékcsomagjával is gazdagodott.

Hogy önöknek is meglegyen az esélyük, ezentúl is kövessék Instagram-oldalunkat, ahol további nyereményjátékkal készülünk.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!