Ugrás a tartalomra

Szabaduljon meg a narancsbőrtől

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 04. vasárnap 19:58
Miskolc belvárosában a Mindszent téren található Oxy Day Spa & Beauty Szépségszalonban 2011-óta várják a szépülni vágyó vendégeket, professzionális kozmetikai kezelések széles kínálatával.(x)

A szépségszalonban komplex beauty szolgáltatásokat végeznek. Fő profiljuk többek között az anti-ageing arckezelések és arcápolás, de végeznek testkezeléseket és egyéb szépészeti beavatkozásokat is. Fiatalító ránckezelések széles palettáját kínálják a szépülni vágyók részére.

Az LPG alakformálás

Az LPG Endermológie  a bőr és a test ökológiáját tiszteletben tartó kezelési mód. Az LPG SYSTEMS, már 30 éve szaktekintély a kötőszövet kezelésében, és lényegesen több, mint egy egyszerű kezelés, ez egy új egészség (anti-aging), szépség rutin.

A zsírtermelés és kiürítés közötti egyensúlyt természetes folyamat tartja fenn, melynek felelős sejtjei az adipocyták. Teljesen egészséges életmód mellett is előfordul, hogy idővel gyorsul a szervezetben a zsírlerakódás, illetve a vér-, és nyirokerek kompressziója. A cellulit a nők 90%-át érinti, úgy mint a zsír, illetve víz visszatartás fő tényezője a testben.
Ahogy az adipocyták növekednek, az őket tartalmazó kötőszövet a bőr felszíne felé tolja és eldeformálódik. Ezzel egy időben a keringést elzárja a felgyülemlő toxin, melynek következménye, hogy kialakul a narancsbőr.
LPG kezelés következtében, az adipocytákat stimulálva, a rezisztens zsírlerakódások eltűnnek, és a fibroblasztokat stimulálva, reaktiválják a kollagén, elasztin és hyaluronsav termelést.
A kezelések hatékonysága érdekében javasolt a fizikai aktivitás növelése, diéta és egészséges életvitel.

Az elmúlt 30 év alatt az LPG technológia hatalmas utat tett meg fejlesztésben és innovációban. Mára létrejött egy precíz, szöveti elváltozásra szabott brand, amely képes optimalizálni a kötőszövet egészségét és szépségét.
Az Endermológia alkalmas a kötőszövet tiszteletben tartása mellett a bőr fiatalságának fenntartására. Ez egy középútként alkalmazható módszer az agresszív esztétikai megoldások mellett, melyek mélyen megváltoztathatják a szövetek struktúráját, és a kozmetikai kezelések mellett, melyek túl felszínes hatásúak. 
Az LPG technológia széles spektrumával lehetővé teszi számos szövettípus kezelését.
A bőr felszínén dolgozva hatásuk kiterjed a bőr alatti zsírraktárakra, nyirokkeringésre, izmok, inak, szalagok működésére.
Az eredmény, egy sejtszintű válaszreakció a mélyszövetekben, ahol a fibroblasztok a kollagén-, elasztin-és hialuronsavtermelésért felelősek, az endotheliális sejtek a vér-és nyirokkeringésért, az adipociták a zsírleadásért.

A kezelés menete

A 35 perces alakformálás egyéni, alkati tulajdonságok figyelembe vételével kerül kialakításra.
Az LPG technológiát alkalmazva a kötőszöveteket hullámszerűen (az első henger felemeli, a második henger elengedi) mozgatják át.
A motorizált hengerek befelé vagy kifelé mozognak a bőr állapotától és a kiválasztott program erősségétől függően.
Egy kezelés sorozat minimum 10 alkalom LPG kezelésből áll, mely hetente 2 x 35 percet vesz igénybe. Többszöri LPG kezelés hatására  a zsírsejtek önmaguktól is elkezdik végezni a zsírbontást.

A kezelés előnyei lehetnek akár:

-A bőr kisimul, karcsúsodik, a test felélénkül
-Formálja a testet, fogyaszt, feszesít, kontúroz, alakot formál
-Erősíti a kötőszövetet, kezeli a cellulitot
-Helyreállítja a bőr megereszkedését, javítja annak laza tónusát


A szabályozott vákuum (a szövetek érzékenységének és vastagságának megfelelően) gyors alakformálásra lehet képes.
A férfiaknál látványosabb az eredmény érhető el, a nőktől eltérő kötőszövet felépítésük miatt.

ENDERMOLOGIE (LIPOMASSAGE) ABSZOLÚT ELLENJAVALATAI:
-DAGANATOS BETEGSÉG
-FERTŐZÉSEK, KIÜTÉSEK
-HOSSZÚ IDŐN ÁT TARTÓ KORTIKOID KEZELÉS
-VÉRALVADÁSGÁTLÓ KEZELÉS
-VÉRFERTŐZÉS
-GYULLADÁSOS ELVÁLTOZÁS
-TERHESSÉG
-ZSÍRLESZÍVÁS, PLASZTIKAI MŰTÉT  (CSAK 6 HÓNAP UTÁN)
-SZUBKUTÁN IMPLANTÁTUM
-ÉRSEBÉSZETI BEAVATKOZÁS (CSAK 2 HÓNAP UTÁN)
-KIEMELKEDŐ ANYAJEGY
-TESTPIERCING
-LIPOMA
-HASI VAGY LÁGYÉKI SÉRV
-HIPERATRÓFIÁS HEG
-KELOIDOS HEG
-VISSZÉR

A KEZELÉS ÁRAI:

LPG 35 perces kezelés teljes test:

1 alkalom: 7.500 Ft
10 alkalom: 60.000 Ft
15 alkalom: 82.500 Ft
20 alkalom: 100.000 Ft

LPG 45 perces kezelés teljes test+kar:

1 alkalom: 8.500 Ft
10 alkalom: 70.000 Ft
15 alkalom: 97.500 Ft
20 alkalom: 110.000 Ft

 

www.oxydayspa.hu