Ugrás a tartalomra

Szeptemberiálist rendezett a DK Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 30. szombat 22:47
Ha szeptember, akkor szeptemberiális! Élvezzük a kora őszi napsütést és töltsünk együtt egy szabadtéri, családi hétvégi napot, ahol a felnőttek és a gyerekek is remekül szórakozhatnak, pihenhetnek, beszélgethetnek vagy válogathatnak számos program közül - így invitálta a párt miskolci szervezete a kikapcsolódni vágyókat a rendezvényükre.
Fotó: Mocsári László

A családi napot a Tudomány és Technika Háza előtti téren tartották meg szombat délután. A párt helyi szervezetének közleménye szerint, a Szeptemberiálisra - a Demokratikus Koalíció (DK) Miskolcról őszintén programjának keretében - "nemcsak őszinte beszélgetésre, hanem közös együttlétre, szórakozásra, közös főzésre és kikapcsolódásra" várták a családokat és az érdeklődőket.

A rendezvény vendégei voltak Hegedűs Andrea és Gréczy Zsolt országgyűlési képviselők, ők nyitották meg a programot. A Miskolcról őszintén program részeként Hegedűs Andrea beszélgetésre, közös gondolkodásra szólította fel az egybegyűlteket, akik véleményükkel, ötleteikkel formálni és jobbá tenni szeretnék Miskolcot.

Természetesen nem csak az elméletnek adtak esélyt ezen a délutánon, a főzés szerelmesei együtt bográcsozhatnak a DK-sokkal, a séf szerepét Nemes Gábor vállalta magára. A gyerekek szórakoztatásáról a Nahaj Band és Guszti Bohóc gondoskodott, volt körhinta, arcfestés és lufibohóc is. A műélvezetről a Perecesi Bányász Fúvószenekar, valamint Seres Ildikó, a Miskolci Nemzeti Szinház örökös tagja, továbbá a 4 Dance Klub gondoskodott.

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!