Ugrás a tartalomra

Szerezz jövőbiztos szakmát, kezdj új karriert - tanulj programozni a miskolci Codecoolnál akár 530 000 forintos tandíjkedvezménnyel

Utoljára módosítva
2021. szeptember 17. péntek 15:38
A programozást kitartó munkával szórakoztató módon is meg lehet tanulni, csak a megfelelő helyet kell megtalálni hozzá. Miskolcon pedig van egy ilyen hely! (Támogatott tartalom.)

A Codecool októberben induló miskolci full stack programozóképzésén rengeteg gyakorlati példán, egyéni és csoportos projektfeladaton keresztül egy év alatt elsajátíthatod azokat a technológiai és soft készségeket, amelyekre szükséged lesz tech-karriered elindításához. És még élvezni is fogod.

Összegyűjtöttük, hogy ma miért éri meg fejlesztőnek lenni:

1. Biztos állás: Magyarországon csaknem 45 000 IT-pozíciót lehetne betölteni az elkövetkező két évben, ha lenne elég szakember. A cégeknek nagy szüksége van rád!
2. Kiemelkedő fizetések: A programozás a legjobban fizető szakmák egyike. A Codecoolnál végzett junior fejlesztők akár bruttó 450 000 forintos kezdőbérrel számolhatnak. És ez még csak a kezdet.
3. Minden munkakörben szükség lesz IT-tudásra: Egyre több szakmánál alapkövetelmény, hogy művelői értsenek a fejlesztés egyes területeihez.
4. Könnyen megtanulható: Tévedés, hogy programozni csak a matekzsenik tudnak. Ha jó logikai készségekkel rendelkezel, kitartó vagy és középfokon beszélsz angolul, menni fog a fejlesztés is.

És hogy miért a Codecoolnál tanulj programozni?

1. Szoftverfejlesztésben tapasztalt mentorok: A Codecoolnál tapasztalt IT szakemberek adják át azt a gyakorlati tudást, ami fejlesztőként valóban a hasznodra válhat. Nálunk biztos nem fogsz fizikát, szabályozástechnikát vagy üzleti jogot tanulni.
2. Közösségi élmény: A programozás nem magányos szakma. Rengeteg projekten fogsz együtt dolgozni társaiddal, a közös kihívások pedig igazi barátokká kovácsolnak benneteket.
3. Állásgarancia: Nem győzzük hangsúlyozni, milyen fontos, hogy biztos munkahely vár az egy éves képzés befejeztével 200 partnercégünk egyikénél.
4. Utófinanszírozás: Mondtuk már, hogy mindezért egy évig nem is kell fizetni? A tandíjadat ráérsz akkor törleszteni, miután befejezted az iskolát, és munkába álltál.
5. Tandíjkedvezmény: Nyári akciónk keretében most akár 530 000 forintot is megspórolhatsz a tandíjadból, ha 2021. augusztus 31-ig aláírod a szerződést a miskolci programozókurzusunkra.

Hiszünk abban, hogy a kódolás képes megváltoztatni életeket és a munkahelyeket is.

Te se maradj ki a következő miskolci évfolyamból! Jelentkezz most, és kezdj velünk új életet októberben.


www.codecool.com/hu/kepzesrol/

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!