Ugrás a tartalomra

Szombaton ismét közelebb kerülhetünk az elesett négylábúakhoz

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 23. péntek 09:01
A Miskolci Állategészségügyi Telep 143. alkalommal tartja meg nyílt napját július 24-én szombaton, 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda u. 16. szám alatt - írja közleményében a Városgazda.

A Telep dolgozói jelenleg 72 kutyáról és 20 macskáról gondoskodnak. A nyílt nap tökéletes alkalom arra, hogy az érdeklődők megismerjék az állatokat, és egy simogatás vagy séta segítségével közelebb kerüljenek a bent élő négylábúakhoz. Ha valaki úgy érzi, hosszútávon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett állattal, és felelősségteljes gazdija tudna lenni, a nyílt napokon örökbefogadásra is van lehetőség.

Hozzátették: A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A Telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a https://varosgazda.hu/ honlapon, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke