Ugrás a tartalomra

Szombaton nyitnak a strandok Miskolcon 

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 26. péntek 12:28
Május 27-én megnyithatja kapuit a Selyemréti Strandfürdő és a Miskolctapolcai Strandfürdő is. Gyermeknap alkalmából színes programokkal várják a kicsiket.
Fotó: Mocsári László

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a pünkösdi hosszú hétvégén nyitnak a szabadtéri fürdők Miskolcon. Ismert az a tény is, hogy a két strandot tavaly októberben az energiaválság, a magas gáz- és villamos áram árak, valamint a folyamatosan növekvő infláció miatt kényszerült bezárni a Miskolci Fürdők Kft.

Május 27-től azonban a strandfürdők minden kültéri medencéje újra üzemelni fog. A nyitó hétvégén változatos programokkal várják a Selyemréti Strandfürdőbe és az Ellipsum Strandfürdőbe (korábban Miskolctapolcai Strandfürdő) ellátogató családokat, párokat, baráti társaságokat. Lesznek izgalmas gyermekfoglalkoztatók és sorversenyek a családi szórakozás jegyében, élő zenés fellépő biztosítja az igazi nyári hangulatot, valamint meglepetés ajándékkal kedveskednek a legkisebbeknek gyermeknap alkalmából. A hajfonó pontokon pedig akár egyedi frizurát is tudnak készíttetni a strandolók. 

selyemréti strand

A Selyemréti Strandfürdő reggel 6-tól este 8 óráig, az Ellipsum Strandfürdő része délelőtt 9 órától, este 6 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeket. A Selyemréti Strandfürdőben nem elérhetők a szauna, masszázs és wellness szolgáltatások. Az Ellipsum élményfürdő része az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart. A wellness szolgáltatások csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe.

Az októberben befagyasztott bérletek érvényességi idejét meghosszabbítják, 2023. augusztus 31-ig lesznek felhasználhatók a strandfürdőkben. 

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!