Ugrás a tartalomra

Sztárözön a Fergeteg Partyn

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 31. vasárnap 18:17
Augusztus 5-én, pénteken este hét órakor startol a hónap monstre bulija, a Fergeteg Party a Lovagi Tornák Terén. A sztár fellépők között a Neoton és Dj. Dominique.
A régi Neoton. Fotó: archív

Augusztus 5-én pénteken egy monstre retro buli várja a Lovagi Tornák Terére látogatókat, mondhatjuk, hogy a hónap bulija lehet ez a nagyszabású rendezvény. Aki bemelegíti a közönséget erre a partyra előzenekarként, az a Crazy Little Queen, az ország legnépszerűbb Queen emlékzenekara, aki koncertjein különleges hangsúlyt fektet az élő zene minőségére és hangulatára pont azért, hogy a régi és leendő Queen rajongóknak is maradandó élményt nyújthasson. A másik a Heatlie, egy fiatal zenekar, hiszen 3 éve, 2019-ben alakult. Leginkább a bulizásban kell keresni a mondanivalójukat és minden egyes koncerten nagyszerű hangulatot csinálnak Az Est sztárja pedig a mindenki által ismert Neoton, a 80-as évek egyik legsikeresebb hazai popegyüttese, aki máig nagyon népszerű még a fiatalabbak körében is, hiszen nemcsak itthon, de a világ számos országában jelentek meg lemezeik. Japánban, Spanyolországban Koreában aratták a legnagyobb sikereiket.

A közönség szeretete mellett több, mint 7 millió eladott lemezzel büszkélkedhetnek. 450 dal, számos elismerés. A mostani fellálásban a tagok: Csepregi Éva, Baracs János és Végvári Ádám mellett Lukács László a gitároknál, Lukács Andi pedig a zongoránál, végül, de nem utoljára pedig Heatlie Dávidot, Éva fiát a dobok mögött láthatjuk.

Repertoárjuk főleg a régi nagy Neoton slágerekből tevődik össze, a Santa Mariától a Kétszázhúsz felettig, amit a koncert végére garantáltan velük énekel majd a közönség, Dj.Dominique pedig a jobbnál jobb retro slágerekkel teremt.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!