Ugrás a tartalomra

Tavaszköszöntő programok az Avalon Parkban

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 28. péntek 12:59
Zenés hétvégék, kulináris élmények, sportos programok várják a miskolctapolcai Avalon Park vendégeit az új évszak beköszöntével. A szórakozást élménydús hétvégi programok garantálják minden korosztály számára, így érdemes kicsiknek-nagyoknak egyaránt csemegézni a márciusi programok között.

Az Avalon Ristorante március 6-15-ig háromfogásos exkluzív menüvel várja az ínyenc vendégeket a Dining City Étterem Héten. A prémium fogások mellett elismert előadók színesítik a vendégek esti programját. Március 7-én Csordás Tibi a legkedveltebb Fiesta slágerekkel perdíti táncra az autentikus olasz étterem vendégeit. Március 13-án Pál Csaba „Elvis” érkezik Sándor Ferenc szaxofonos kíséretében, hogy közösen tegyék varázslatossá az estét. A zenés hétvégéknek ezzel koránt sincs vége, hisz március 14-én legendás Abba slágerekre bulizhatnak az étterem vendégei az Abba Sisters előadásában. 

Tavasszal a gasztronómia és a zene mellett a sport is jelentős szerepet játszik Avalóniában, hiszen az enyhülő idővel a családok újra a természetben keresnek aktív kikapcsolódási lehetőséget. Ezt szem előtt tartva március 21-22-én az Avalon Park aktív családi sporthétvégét szervez a Decathlon támogatásával. Lesz kosárlabdázás, floorballozás, családi vetélkedők és különböző sportos játékok is várják az Avalon Parkba látogatókat. Az Avalon Resort & SPA vendégei pedig 30 perces segway-ezést kapnak ajándékba.

A téli zárvatartás után március 13-tól ismét az önfeledt játék élményével várja a Maya Játszópark a kisebbeket, akik ajándék Maya kulacsot kapnak már a belépéskor.  

 

A programokról bővebben az avalonpark.hu weboldalon olvashatnak az érdeklődők. 

Köszöntse a tavaszt családjával a természet ölelésében, az Avalon Parkban!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!