Ugrás a tartalomra

Termelői Nap: Főszerepben a televíziózás

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 21. vasárnap 14:07
A hagyománynak megfelelően a hónap harmadik vasárnapján rendezték meg a Miskolci Termelői Napot az Erzsébet téren, ahol novemberben a televíziózásé volt a főszerep.

November 21-én, vasárnap reggel 9 és délután 1 óra között a szervezők vártak minden érdeklődőt az Erzsébet téren, ahol beszerezhették kedvenc kézműves portékájukat, és a minőségi bioélelmiszereket. A nap nemcsak a bevásárlásról szólt, hiszen újfent tartalmas délelőttöt tölthettek itt a miskolciak és a távolabbról érkezők is, ugyanis a család apraját-nagyját programokkal várták.

Képgalériánk a novemberi Miskolci Termelői Napról; Fotók: Juhász Ákos

A televíziózás világnapja alkalmából a novemberi termelői napon a Miskolc Televízióé volt a főszerep. A városi tv egy mini retró stúdiót rendezett be a téren, ahol az érdeklődők megismerhették a televíziózás alapjait. A helyszínen jelen volak a képernyőről ismert műsorvezető kollégáink is, akik szívesen meséltek a média világáról, a hivatásunk kihívásairól, de kulisszatitkokról is bátran lehetett őket kérdezni.

A termelői napon forgattuk a Miskolc Tv népszerű gasztroműsorának, az Acéllábosnak a következő adását, ahol a műsorvezető, Bájer Máté a vásárban kapható alapanyagokból az Erzsébet téren főzött főételt egy népszerű, miskolci szakács segítségével. Emellett a hamarosan induló diákhíradónkra is jelentkezhettek a média, illetve az újságírás iránt érdeklődő fiatalok a helyszínen.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!