Ugrás a tartalomra

Új turisztikai imázsfilm és megújult weboldal csábítja Miskolcra a turistákat

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 13. szerda 12:10
Miskolc nyári turisztikai kampánya élmények gyűjtésére buzdítja az utazókat. Az imázsfilm mellett fotósorozat és új weboldal is segíti az érdeklődőket abban, hogy minél könnyebben felfedezhessék Miskolc értékeit.

„Gyűjts élményeket Miskolcon!” - ez a központi mondanivalója Miskolc új turisztikai imázsfilmjének, amely a fő eleme az idei nyári turisztikai marketingkampánynak – írja közleményében a MIDMAR.  
A filmben olyan emblematikus helyszínek köszönnek vissza, mint a lillafüredi Palotaszálló, a miskolctapolcai Barlangfürdő vagy a Herman Ottó Múzeum, de feltűnik benne Közép-Európa legnagyobb ikonosztáza, a történelmi Avas pincesora, a közkedvelt lillafüredi kisvasút, Miskolc legújabb négyévszakos fürdője, az Ellipsum Élményfürdő, a gyógyhatású klímával rendelkező Szent István-barlang, a Lillafüredi Libegőpark és a Miskolci Állatkert mindenkit elvarázsoló lakói.

– A filmben számos helyszín megjelenik, de még így is csak ízelítő Miskolc turisztikai kínálatából, hiszen a város látnivalói egy több napos kirándulást is megtöltenek – mondta Orosz Eszter, a város turisztikai marketingjéért felelős MIDMAR Kft. ügyvezetője. – Miskolc páratlan adottságai minden korosztálynak számos élményt tartogatnak. Legyen szó kulturális látnivalókról, természeti csodákról, aktív kalandozásokról, fürdőzésről vagy gasztronómiai élvezetekről – Miskolcon mindezt megtalálja a látogató – tette hozzá.

Az imázsfilmmel és a hozzá kapcsolódó fotósorozattal első sorban online felületeken találkozhatnak az érdeklődők Miskolc nyári turizmusélénkítő kampánya során.

 A miskolci élményeket keresők a 2022 főszezonjában megújult turisztikai weboldalon is böngészhetnek, ahol az attrakciókon túl szállás- és vendéglátóhelyeket, hasznos információkat, városi programokat is találhatnak. A weboldal tippeket ad ahhoz, hogy mivel töltsék az idejüket 1,2, 3, 4 vagy akár több napos tartózkodásuk alatt, rendszeresen frissülő blogbejegyzéseiből számos érdekességre lehet szert tenni, ráadásul kívánságlista összeállításával az utazás is pontosan megtervezhető előzetesen.

Az új imázsfilm és a weboldal mellett a Hello Miskolc logója is ráncfelvarráson esett át, a korábbitól letisztultabb, a város négy különböző élményígérettel rendelkező turisztikai desztinációját magában hordozó vizuális megjelenést kapott.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!