Ugrás a tartalomra

Újabb kvalifikációs pontok, ezúttal a Hungarian Openről

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 13. vasárnap 15:45
A jövő évi korosztályos kontinensviadal kvalifikációs sorozatának második állomását, a Hungarian Opent szombaton rendezték meg, ahol 108 klub, 925 nevezés, 864 versenyző, 17 nemzetből adott tanúbizonyságot tudásáról.
A képen balról jobbra: Elekes Máté, Bérczes Botond, Tóth Vanda, Nagy Gréta, Kovács Száva

A miskolci Justitia Fuji-Yama SE versenyzői ezúttal heten, két edző (Kis Virág, Grudzinski Zsolt) kíséretében igyekeztek a dobogóra felállni.

Tóth Vanda az U21-es női kata versenyszámban nem talált legyőzőre, amivel 4 pontot szerzett a kvalifikációban. Bérczes Botond a junior fiú formagyakorlatot bemutatók mezőnyében gyűjtött 3 kvalifikációs pontot azzal, hogy ezen a versenyen ezüstérmet szerzett. Így Botond a pontversenyben jelenleg 6 ponttal áll.

Ugyanebben a kategóriában bronzérmet akasztottak Elekes Máté nyakába, amivel szintén 3 pontot gyűjtött, hiszen a későbbi győztes csoportjából került a dobogóra. Ezzel ebben a korosztályban a jövőheti lubjanai Szlovén Openen fog elválni, hogy melyik versenyző utazhat Ciprusra 2023 februárjában, hogy hazáját képviselje.

A két miskolci versenyző mellett még egy budapesti sportoló (Simák Dániel) van versenyben, akinek jelenleg 2 pontja van.

A délutáni időrend szerint az esti órákban lépett tatamira Kazai Bendegúz, aki az előkelő 2. helyezést érte el a 8-9 éves fiú kata versenyszámban.

Eredmények:

8-9 éves fiú kata: 2. Kazai Bendegúz
Junior férfi kata: 2. Bérczes Botond
Junior férfi kata: 3. Elekes Máté
U21 női kata: 1. Tóth Vanda
U21 női kata: 7. Nagy Gréta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!