Ugrás a tartalomra

Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 24. csütörtök 14:18
Újabb lakáspályázatot ír ki a Miskolc Holding. Az e-lakáspályázat keretében ezúttal 32 ingatlan találhat gazdára - tájékoztatta szerkesztőségünket csütörtökön az önkormányzat.

A lakosság körében népszerű lakáspályázat november 28-án hétfőn indul újra, melyen összesen 32 önkormányzati bérlakást hirdetnek meg három pályázati formában. A költségelvű pályázaton 17, a fiatalok piaci pályázatán 12, míg a nyugdíjasok részére kiírt pályázaton 3 lakást hirdetnek meg. Egy-egy pályázati formán belül legfeljebb 3 ingatlanra adható be pályázat.

A pályázatok a www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu-n keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok november 28-án reggel 8-tól december 12-e 16 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor. A pályázat benyújtásával kapcsolatban a +3670/705-6230; +3670/658-3396 és a +3670/430-8681-es telefonszámokon, illetve a lakashasznositas@miskolcholding.hu e-mail címen lehet érdeklődni. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!